Jacas
Piotrkowskie Towarzystwo Fotograficzne Fcztery
www.fcztery.pl
K3 II i analog-iczne kolekcje puszek i szkiełek=męski infantylizm..
Jacek-aj napisał/a:Zwracam się do szanownego Pleśniactwa o wskazanie linku do instrukcji MZ-S-a.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Jacek-aj napisał/a:A tak wogóle jest piękny.
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Spinner napisał/a:Ale sterowanie dalej dla mnie durne jest
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Cudnie, fajnie i w pytę
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
Yeti napisał/a:A w czym MZ-S jest lepszy niż Z-1p ?
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:Coz, P-TTL z HSS i wireless, porzadny grip, metalowa obudowa.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Jacek-aj napisał/a:Zwracam się do szanownego Pleśniactwa o wskazanie linku do instrukcji MZ-S-a.
Yeti napisał/a:A w czym MZ-S jest lepszy niż Z-1p ?
Spinner napisał/a:bo wczoraj ponownie pomacalem go po dluzszym czasie)
CytatAle Z1p (no coz - znow sie powtorze) to ergonomiczny majstersztyk (genialny chwyt aparatu,
Waidodayo!
hungry.ant
Spinner napisał/a:Cos mozesz zarzucic pomiarowi swiatla (takze blyskowego) w Z1p? Nie? Wiec po co mu P-TTL? Nie wiem czy ktos sie bedzie bawil w wireless jak moze testowac sobie do woli cyfranka...
CytatMetalowa obudowa to fajna sprawa ale gripem to mnie nie przekonasz - na male japonskie raczki Fakt, fajnie, ze ma kilka funkcji i zasilanie z 4xAA...]
CytatAle Z1p (no coz - znow sie powtorze) to ergonomiczny majstersztyk (genialny chwyt aparatu, dwa kolka do sterowania i tryby hyper), sterowanie przyslona z korpusu (genialnie dziala takze z FAJ i DA), 4kl/sek, niesamowita jakos naswietlania slajdow (to co potrafi ta matryca i jej algorytmy dlugo mnie bedzie zadziwiac), korekcja lampy z korpusu i to co 1/3EV,
Cytat(lampa w genialnym miejscu - lepsze wywazenie, mniej meczy reke i ma jeszcze kilka zalet - mozna dopalac takze wbudowana, dzielic miedzy nie blysk, mniejsze prawdopodobienstwo wystapienia "czerwonych oczu", 1/8000, synchro 1/250... Ech... dlugo by gadac...
CytatSorki, koniec OT...
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Nie wyobrażam sobie, że może istnieć coś lepiej leżącego w ręce, niż Z1p+FDP grip lub miseczka 80E.sylwiusz napisał/a:porzadny grip
Jarek Dabrowski napisał/a:Nie wyobrażam sobie, że może istnieć coś lepiej leżącego w ręce, niż Z1p+FDP grip lub miseczka 80E.
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.