trumil
[Usunięty]
Bardzo mi sie podobaja twoje zdjecia. Masz duzy potencjal - tak mi sie przynajmniej wydaje. Zatrzymalem sie nad 10tka. Zastanawiam sie czy gdybys zmniejszyl troche szumy w tle i wyostrzyl galazke to nie uzyskalbys efektu trojwymiarowego.

zaq81  Dołączył: 29 Lut 2008
Dzięki za wizytę i zostawione ciepłe słowo :-)
Dziś byłem odebrać 9 i 10 w formacie 20 na 30 cm i muszę przybić kilka gwoździ w ścianach :-P

dreadwax  Dołączył: 08 Mar 2008
hrobass, zgadzam się, gdyby nie to coś zdjęcie byłoby jeszcze lepsze. 9ka najlepsza, bezkonkurencyjnie z wszystkich zdjęć.

Dzięki za uwagi i za ciepłe słowa, moje dziecko bardzo nie lubi leżeć na brzuchu trzeba ją zawsze czymś zajmować stąd ta książeczka...(żałosna próba usprawiedliwienia :-) )
Ciekawe co powiecie na to:
11.

12.

13.

14.

15.

Aha i gdyby kogoś interesowało to większe wersje można zobaczyć na stronie www przycisk poniżej

widzę że moja jedyna modelka się już Wam znudziła :-( może troszkę zieleni nie zawsze zielonej ;-) troszkę odświeży moja galerie :oops:
16.

17.

18.

oc  Dołączył: 29 Kwi 2008
13 jak dla mnie mistrzostwo świata, 14 niewiele gorsza, w 15 widziałbym tego bobasa w bardzo ciasnym kadrze (takie moje widzi mi się) chociaż tak nie jest źle.
Dalej już nie jest tak różowo zieleń bez zieleni do mnie nie przemawia.
17 dziwne światło, troche za jasno (granica przepału?)
Na 18 mój wzrok przykuwa drugi plan i właśnie tlem się broni.

po wakacjach pora odświeżyć wątek i podać pod nóż trochę swoich wypocin.
Tematyka jak to po Wakacjach "Wakacje"
19.

20.

21.

22.

No i to czego jest najwięcej nad polskim morzem: Piasek, Słońce i Morze :-)
23.

24.

25.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
20 i 21 mi się podobają, fajna minka malca.

waldesss  Dołączył: 23 Cze 2008
dzieciaczek ma piękne oczy

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
20. 22. 25.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
23 bardzo dobre
20 genialne

Dzięki za ciepłe słowa(krytyka też mile widziana)
Obowiązkowo przy jakimś zjeździe kolejka dobrego :-B dla Wszystkich
Jeżeli kogoś by to interesowało to zdjęcia wszystkie w raw-ach
Zdjęcie mojej pociechy ma rozjaśnione oczy na kanale żółtym na osobnej warstwie i sklejone, wykonanie tej fotografii kosztowało mnie czyszczenie filtra uv mała chwile potem pomazała mi go łapką :-) (fotka na 17mm z bardzo bliska)
Fotka dzieciaka z piłką (niestety nie mojego :-( ) ja jeszcze muszę poczekać aż moja zacznie chodzić lekko z kadrowane.
Reszta tylko kosmetyka w raw i tyle :)
Żaba jesteś na tak czy na nie?????????

gezaj  Dołączył: 11 Mar 2008
fot. 20. wg mnie dziecko, skądinąd bardzo ładne, ma "zniekształconą" twarz, zdjęcie twarzy wykonane z bliska na 17mm daje własnie taki efekt "pincushion"
fot.22 pomysł na zdjęcie ciekawy
fot. 23. świetne, doskonałe itp
fot 13 i 15 bardzo dobre.

26.

No i nie wiem co myśleć o tym zdjęciu mi się podoba, ale z racji tego że to moja córka nie jestem najlepszym oceniającym. Proszę o dużo krytyki

maslot  Dołączył: 11 Cze 2008
Nieźle, zdystansowałeś się i zdjęcie nie ma charakteru kolejnej fotki do albumu, co jest bolączką wielu tatusiów :-) Ale że chcesz dużo krytyki, to lewa strona jest za mocno oświetlona.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Fajnie to ost. zdjęcie komponuje się z Twoim awatarem :-D . Podoba mi się.

Skocz do: