Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
perl napisał/a:Fakt - u mnie to samo (Saturn).
Aparatow, ktore sa w przecenie, nie mozna sprzedac taniej, nawet jesli maja ryske.
armar napisał/a:Wiesz Perl - ja rozróżniam wyrażenia "promocja" i "przecena". Telewizor był w promocji i dla mnie promocja to nowy, sprawny, nieuszkodzony sprzęt, tylko taniej.
lipalipski napisał/a:I była to promocja, ale Ty trafiłeś na ostatni egzemplarz. Inne pewnie nie stały na półce.
lipalipski napisał/a:Tylko czym się denerwować, przecież nie było przymusu kupna.
lipalipski napisał/a:armar, może poszli Ci na rękę. Może nie powinni sprzedawać sprzętu z wystawy, ale przybiegł napalony gość i nie chcieli mu robić przykrości, więc dali mu ostatni, powystawowy egzemplarz.
armar napisał/a:W takim razie co robią z takimi telewizorami, co tygodniami (miesiącami) świecą na regałach, a ludzie sobie ten sprzęt oglądają, macają, sprawdzają jak działają przyciski, itd.?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
stopka
Aspius napisał/a:opiszon, a ile taki monitor normalnie kosztował ? moze 799 i sprzedajac go po 299 sprzedawali jak za darmo ;)
Aspius napisał/a:Nie masz zaufania do MM, kup poleasingowy na allegro ;)
Aspius napisał/a:opiszon, a ile taki monitor normalnie kosztował ? moze 799 i sprzedajac go po 299 sprzedawali jak za darmo ;) Wszystko zalezy od punktu odniesienie.. poza tym jak napisał lipalipski, nie ma przymusu kupna. Każdy może pójść poogladać popytać i zdecydować. Nie masz zaufania do MM, kup poleasingowy na allegro ;)
Aspius napisał/a:Nie masz zaufania do MM, kup poleasingowy na allegro ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
stopka
Aspius napisał/a:kiedyś na jakimś szkoleniu uczyli mnie...
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Aspius napisał/a:podczas rozmów należy bardzo ostrożnie używać słowa "nie"
Ż jest P... p.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
YellowLabel napisał/a:No ale jak jest taka wielka obniżka (500zł to jednak sporo) no to BIERZEMY! bo to na pewno okazja.
Nie to, żebyś nie maiał racji, ale...opiszon napisał/a:o ile pralka od stania się nie zepsuje, o tyle monitor świecąc codziennie jak najbardziej,
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Podobno (bo nie miałem okazji próbować) znika to po kilkudziesięciu godzinach wyświetlania szumu.
wpentaksowany (wpentaxiony?) niemożebnie
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.