alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
nie ma. pod swoim zdjeciem kliknij "zglos problem moderacji", wpisz petycje i zaznacz "inne". Zazwyczaj dociera :-)

zbyllu  Dołączył: 01 Mar 2008
karmazyniello napisał/a:
W OnePhoto chyba wszyscy śpią albo wakacjach jeszcze. Piszę do nich od tygodnia w pewnej sprawie, a oni nic nie odpowiadają. Jest jakiś inny mail kontaktowy do nich?

Ja kiedyś pisałem. Też bez odzewu... :-/
Acha. Znowu mi wymoderowali fotę, więc przywracam starą ich nazwę (NGWN) ;-)

hamster  Dołączył: 11 Paź 2006
A reasumując jakie są waszym zdaniem najlepsze pod względem poziomu galerie w necie? Tak się pytam bo może ktoś wymieni jakąś o której nie wiem.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
hamster napisał/a:
A reasumując jakie są waszym zdaniem najlepsze pod względem poziomu galerie w necie?
wedlug mnie nie ma szans na jakias odpowiedz...

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
hamster, 1x.com zerknij.. moze nie znasz

magdku  Dołączyła: 20 Kwi 2006
Hmmm ostatnio faktycznie moderuja wszystko co w rece im wpada na oph. Na dowd tego z ostatnio wstawionych czterech fot wymoderowali mi wszystkie cztery:)
Moze i porywajace jakies nie byly ale tez bez przesady, trzymaja w galerii o wiele gorsze:)
To te moje wymoderowane:

1.
2.
3.
4.

Arczibandit  Dołączył: 25 Maj 2007
dzerry napisał/a:
Hue hue. Wlasnie mi pierwszy raz w zyciu wymoderowali zdjecie na onephoto :-)
http://onephoto.net/info.php3?id=534510

dzerry, bardzo podobne zdjęcie [boję się powiedzieć że wzorowane na Twoim ;) ] znalazło się w reportażu "na własne oczy" o ostrokołowcach w ostatniej Polityce... (str. 135 u dołu). Jakby tego było mało - również i na nim jednym z motywów jest rower (i rowerzystka) ;)

W pracy nie mam skanera i niestety nie mogę "przytoczyć" obrazu...

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
a aparat pod ręką masz? :roll:
co do moderacji na tego typu serwisach to się nie dziwię, bo ja na pewno nie zatrudniałbym rzeszy modów tylko zapuścił bota sprawdzającego rozdzielczość, histogram itp, a potem rozpatrywał tylko reklamacje...

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Arczibandit napisał/a:
dzerry, bardzo podobne zdjęcie [boję się powiedzieć że wzorowane na Twoim ;) ] znalazło się w reportażu "na własne oczy" o ostrokołowcach w ostatniej Polityce..
Arczibandit, nie sadze, ze ktos sie wzorowal. To dosc oczywisty kadr. Kazdy z nas pewnie widzial taka sytuacje na wlasne oczy. Ja akurat mialem w rekach SX-70, bo chcialem zrobic zupelnie inne zdjecie. Ale dzieki za pamiec :-)

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Arczibandit napisał/a:
w reportażu "na własne oczy" o ostrokołowcach w ostatniej Polityce... (str. 135 u dołu). Jakby tego było mało - również i na nim jednym z motywów jest rower (i rowerzystka) ;)

A to coś dziwnego, że o ostrokołowacach to z rowerem?

Stachu, no nie - nic dziwnego, ale to kolejny element łączący te 2 fotografie. Dlatego o tym wspomniałem. Wiesz... net-owe teorie spiskowe...

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Az poszedlem do kiosku, zeby zobaczyc te zdjecie. Arczibandit, chyle glowa przed twoja wyobraznia. Ja sam bym nie zauwazyl analogii. Jest czlowiek, jest rower, jest tunel, a jednak jakos tak inaczej i zdecydowanie lepiej. Ale jak juz mowimy o fixies, to takie cudenko raz na jakis czas mi chodzi po glowie.

dzerry, nie żartuj. Twoje zdjęcie zobaczyłem z miesiąc temu i jak spojrzałem na to w gazecie od razu podobieństwo rzuciło mi się w oczy... Nawet rozkład kadru jest ten sam tj. tak z 2/3 zajmuje sufit... U Ciebie tylko trochę ciemniej...

i podobny format na dodatek.

[ Dodano: 2008-10-09, 12:44 ]
Sprawdziłem szybko kto jest autorem zdjęć: Karol Grygoruk.

Także już wiesz z kim się będziesz procesował w najbliższym czasie... :mrgreen:

Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
Ganz napisał/a:
bo ja na pewno nie zatrudniałbym rzeszy modów tylko zapuścił bota sprawdzającego rozdzielczość, histogram itp,

eeee? (inteligentnie zagaił iterlokutor...) Dobrze że nie prowadzisz tego typu serwisów, bo wszystkie by padły... Ocena zdjęcia po histogramie?

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
dzerry napisał/a:
Ale jak juz mowimy o fixies, to takie cudenko raz na jakis czas mi chodzi po glowie.

Przereklamowane. Ja kiedyś miałem OK. To był rower Bobo. Super, można było wsteczny wrzucić i w ogóle. No, ale wtedy to ja w wieku Juliusza byłem mniej więcej - teraz to szkoda kolan :-P

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
Grendel, ;-)

frytek83  Dołączył: 09 Wrz 2008
witam, to moj pierwszy post na forum (wlasciwie na jakimkolwiek chyba) wiec prosze o wyrozumialosc jesli popelniam jakies bledy
przypadkowo trafilem na ten watek i mysle, ze wiem jaka jest przyczyna frustracji osob, ktorym wymoderowano zdjecia
regulamin przewiduje wymoderowanie zdjecia, ktore m.in w duzym skrocie "jest niestosowne" lub po prostu tak kiepskie ze zaniza poziom galerii (autorom zdjec, czesto zreszta slusznie, trudno w to uwierzyc)
w rzeczywistosci jednak zdjecia czesto sa usowane gdyz nie trafiaja w gusta moderatorow
na stronce 1x.com, ktora zreszta poznalem dzieki temu watkowi (swietna stronka), jest wyraznie (choc nie w ojczystym jezyku) napisane, ze zdjecia moga byc usuniete gdyz zdaniem tworcow portalu poprostu "nie pasuja" do ich wizji galerii - mysle ze brakuje po prostu takiego zapisu w regulaminie oph

Skocz do: