j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Bulgotać?
*puf*

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
O to to! :-)

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Wątek niebezpiecznie zmierza w stronę OT-u. Ale może i lepiej. :-)

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
o fcuk... uwielbiam to forum... napisalem co o tym mysle (o tej stronie) w dwoch slowach, wracam po paru godzinach a tu 11 postow odnoszacych sie do mojego, ale jeszcze bardziej bezsensownych niz moj

:-B :-B :-B :-B :-B dla wszystkich piszacych p1erdoly, w tym mnie :-B :-D

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Stachu napisał/a:
Nie wiem jak, chodzi mi o bul bul

Bulbultać??

whitesand  Dołączył: 18 Sie 2008
Cytat
Fajnie skroi kasy majac +/- 5 milionów odwiedzin w miesiac. Chyba nie wierzycie w historie na tego rodzaju sajtach?

Cytat
Znalazł fajny sposób na kasę. Niech zarabia. Na początku tych reklam nie było.

Cytat
Ogolnie to jest wałek, czytałem na 4chanie i joemonsterze.
Jest to odpowiednik jakiejs tam zagranicznej strony, nawet foty te same. Po miesiacu zrobi sie reffer na inna strone, a wszyscy maja ja w ulubionych i wchodza codziennie.
Syf jak cholera, skasujcie tego linka

Cytat
Fajny? Jak spam na gg. Strona lezy na tym samym serwerze co zemsta za zdrade, ciekawe czy jak za tydzien da nowa strone to tez przekleicie tu linka Btw. na tym prawiczku25 na dole strony jest tekst napisany na bialo zeby na pierwszy rzut oka nikt nie zauwazyl, jezeli ktos ma jeszcze watpliwosci co do autora strony to niech sobie go zaznaczy i odczyta.
btw2. ciekawe czyje foty wrzucil, mi wygladaja na jakis australijczyków

Cytat
Tak fajny, wchodzisz z własnej woli więc to nie SPAM przysyłany na chama. On się nie narobił a zarobi[ł]. Dla mnie to fajny sposób na kasę.

cytowane za: el becetol, stona, grzybiarz (forum psx extreme)

A to wspomniany tekst ze strony (ten na biało):

Cytat
znajomi, zdjęcia, zdjecia, fotki, randki, czat, galeria, randki, przyjaciele, wizytówka, umawiać się, spotkanie, spotkania, przyjaźń, seks, znajomość, partner,szukaj,kochać, kochanek, przyjaciel, wiadomość,romans, seks, randka, ogłoszenia towarzyskie, matrymonialne, sex, romans, miłość, ludzie, pogadaj, chat, kochanek, sponsoring, ,kobieta,mężczyna, kontakt, nick, pseudonim, system, konto, preferencje, erotyka,erotyczne, dla dorosłych, rejestracja, szukać, ogłoszenia towarzyskie, profile, sms, smsowe sms - owe, wyszukiwarki, prywatne ogloszenia towarzyskie, darmowe ogłoszenia towarzyskie, anonse, sponsoring

Łukaszzz  Dołączył: 15 Wrz 2007
No to już wiemy z czym mamy do czynienia... Chłopaczek chce sobie stronę wypozycjonować. Sposób nie powiem... dość chaotyczny, ale sprytny.

whitesand  Dołączył: 18 Sie 2008
Najlepsze jest że jak człowieka do myślenia zmuszą to i adres strony i sama treść wynurzeń prawiczka już tak dobrze nie współgra ... ale do tego czasu to i ja traktowałem jako ciekawostkę, aczkolwiek całkiem prawdopodobną.

luk1217
[Usunięty]
prowokacja od tyle :)

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
perl napisał/a:

:-B :-B :-B :-B :-B dla wszystkich piszacych p1erdoly, w tym mnie :-B :-D

witamy w klubie

Skocz do: