Tekst podpisu

k10D | kit | Sigma EF-500 Super DG

http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki 
http://www.mojesmoje.pl/index.htm  - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
k10D | kit | Sigma EF-500 Super DG
                Dołączył: 19 Gru 2006www.andee.nwz.pl - K10D cyfranka lustrowa z darmowym FF
CytatA co myslicie o zastosowaniu do fotografii zblizonej tematycznie obiektywu SMC-FA 300/4.5 ?
Cambo
 . Moje spostrzezenia dotycza siatkowki, ale to tez sport halowy
  . Moje spostrzezenia dotycza siatkowki, ale to tez sport halowy   .
  .
 ,
  ,

Pozdrawiam, Bogusz
p.s. Nikona jednak da się spalić.
bogusz napisał/a:Teraz się pochwale, w weekend ide przetestowc nowy nabytek AF-a 2.0/135. Chyba bede mogl zejsc do 400 ISO z czasami 1/500 s. Bajka

Cambo
Andee napisał/a:To ja chyba zostane przy swoim sprawdzonym 2.8/200
fotonyf
zestawy K classic & digi &  M42;    MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
 . Nie znam tez do konca mozliwosci tego szkla przy pelnej dziurze, chociaz pierwsze zdjecia pokazuja, ze potrafi sporo.
  . Nie znam tez do konca mozliwosci tego szkla przy pelnej dziurze, chociaz pierwsze zdjecia pokazuja, ze potrafi sporo.
Pozdrawiam, Bogusz
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd | 
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 | 
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo! 
bogusz napisał/a:milo, się okaze w weekend. Moze byc tak, ze faktycznie bedzie za plytko i bede musial przymknac do 2.4 albo 2.8. Siatkowka to troche inna dyscyplina (w sensie fotograficznym) od koszykowki, mozna latwiej zaplanowac polozenie zawodnikow. Nie znam tez do konca mozliwosci tego szkla przy pelnej dziurze, chociaz pierwsze zdjecia pokazuja, ze potrafi sporo.
Cambo

Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
milo napisał/a:Tak się sklada ze orientuje się w temacie siatkowki i niestety wyglada to tak ze przy f4 jest dopiero sensownie, bo ostrzysz sobie na siatke i czekasz na odpowiedni kadr, a dzieki takiej przyslonie mamy glebie siegajaca bloku i ataku.
 .
  .
 .
  .

Pozdrawiam, Bogusz
Cytatdlatego musisz pomierzyc swiatlo i zostac w manualu

Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
 Ale zobaczymy jak wyjdzie. Przy okazji Wasze  posty mnie zainspirowały - bo koło domu mam małą jalę / większą salę, gdzie reguralnie różne, amatorskie a i jakieś ligowe też zawody się odbywają. To przecież mogę zabrać statyw, różne szkła i potrenować pstrykanie - nawet na parkiet wchodząc, bo kibiców to na palcach jednej ręki można pliczyć
  Ale zobaczymy jak wyjdzie. Przy okazji Wasze  posty mnie zainspirowały - bo koło domu mam małą jalę / większą salę, gdzie reguralnie różne, amatorskie a i jakieś ligowe też zawody się odbywają. To przecież mogę zabrać statyw, różne szkła i potrenować pstrykanie - nawet na parkiet wchodząc, bo kibiców to na palcach jednej ręki można pliczyć  Więc się wkrótce chyba przejdę i porobię wprawki
  Więc się wkrótce chyba przejdę i porobię wprawki  

6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
                Dołączył: 19 Gru 2006fotonyf napisał/a:Andee napisał/a:To ja chyba zostane przy swoim sprawdzonym 2.8/200
To szkło Pentaxa?
www.andee.nwz.pl - K10D cyfranka lustrowa z darmowym FF