pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Latex i Tex
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Pozdr.
Marek
ProgramPlus+*ist DS+645
SMC FA 1,9 43 Limited+SMC M50 2.0+SMC DA 1:3.5-5.6 18-55 AL+Tamron AF 75-300 1:4-5.6 LD Macro+SMC A645 75 2.8+Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC+Tamron AF28-75 F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) Macro
emigrant napisał/a:Sądzę, że do poezji szkoda zachodu
MKw napisał/a:Ja znam troche TEXa napisalem tam kilkaset stron roznej dokumentacji pod projekty, pytanie co chcesz wiedziec i czy bede w stanie odpowiedziec
pozdrawiam,
dzerrry
szpajchel napisał/a:dzerry, może scribus by Ci pasował?
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdr.
Marek
ProgramPlus+*ist DS+645
SMC FA 1,9 43 Limited+SMC M50 2.0+SMC DA 1:3.5-5.6 18-55 AL+Tamron AF 75-300 1:4-5.6 LD Macro+SMC A645 75 2.8+Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC+Tamron AF28-75 F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) Macro
dzerry napisał/a:wiem jak to zrobic jak najmniejszym kosztem - lacznie z ISBN i tak dalej - full wypas
djack napisał/a:To mam prośbę. Może byś się podzielił tą wiedzą?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:szpajchel napisał/a:dzerry, może scribus by Ci pasował?
Dzieki, wlasnie wertujac repositoria na to sie natknalem. Powinno wystarczyc
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
dzerry napisał/a:Wydajemy ksiazeczke, kilkadziesiat stron, naklad powiedzmy 300 egz. Krok po kroku.
dzerry napisał/a:W ten sposob mozna wydac maly naklad za < 1PLN/egzemplarz
TLu napisał/a:Przy lepszym papierze cena może odczuwalnie wzrosnąć, za to czytelnicy będą chcieli i lubili wziąć tomik w ręce i czytać, bo będzie jak LX
NAFO expansion is non-negotiable
Kytutr napisał/a:TLu napisał/a:Przy lepszym papierze cena może odczuwalnie wzrosnąć, za to czytelnicy będą chcieli i lubili wziąć tomik w ręce i czytać, bo będzie jak LX
A to już zależy bardziej od treści, od jakości poezji.
Flexaret VI
TLu napisał/a:Można świetnie wydać dobrą i marną poezję
Kytutr napisał/a:nie należy rozdawać swoich tomików znajomym, traktować jako łatwego prezentu, ponieważ deprecjonuje się wartość słowa - rzadko docenia się coś, co dostało się za darmo
W tej chwili, buszujac co jakis czas w ksiegarniach wlasnie pod tym katem, dochodze do wniosku, ze najciekawej sa skladane niektore ksiazki dla dzieci - naprawde cos pieknego.Kytutr napisał/a:W ogóle proponuję przyjrzeć się ofercie wydawniczej i zobaczyć jak składane są książki z wierszami
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:no i mi zdecydowanie przeszedl zapal. Jak juz cos sie robi, to trzeba to robic porzadnie.
Kytutr napisał/a:dzerry napisał/a:no i mi zdecydowanie przeszedl zapal. Jak juz cos sie robi, to trzeba to robic porzadnie.
Najlepiej więc zanieść wiersze do jakiegoś wydawnictwa, jeśli się spodobają to zostaną wydane, a o redakcję i skład zadbają profesjonaliści.
Flexaret VI
Kytutr napisał/a:Najlepiej więc zanieść wiersze do jakiegoś wydawnictwa, jeśli się spodobają to zostaną wydane, a o redakcję i skład zadbają profesjonaliści.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again