MarWoj napisał/a:Ech,nie wytrzymam: dlaczego ingerencja w obraz fotograficzny z użyciem PSu jest naganna,a techniki typu izohelia,pseudosolaryzacja,grafizacja,rastry,retusz negatywowy i pozytywowy już nie? Czy tylko dlatego,że jest to z uzyciem technik i programów komputerowych ? Moim zdaniem autor ma prawo pokazać swój ogląd rzeczywistości i na tyle ją zmanipulować ,by przedstawiała jego sposób widzenia. (Picasso,Dali mieli by przerąbane za te koślawe i dziwaczne obrazy rzeczywistych przedmiotów.
).
siakostak napisał/a:.. ludzie kłamiecie się sami siebie... w dodatku starsi ludzie !
Pentax K1000
darku napisał/a:Dodam sobie do ulubionych (...ludzie kłamiecie się sami siebie...) ;)
"Gdy zmęczyłem się szukaniem, nauczyłem się znajdować." (Nietzsche)
pierwsze lusto pentaxa k100d->k10d, teraz d700
,
qameleo napisał/a:to tekst nadający się w stopkę![]()
Pentax K1000
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Ż jest P... p.
a jeśli coś się chce wyjaśnić, bo warny zostały przyznane niesprawiedliwie/przez przypadek/przez hakiera?opiszon napisał/a:
a jak się ma konto zablokowane to można PW pisać??
duże przeoczenie jak mniemam![]()
j+ napisał/a:a jeśli coś się chce wyjaśnić,
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Uzytkownik podaje w profilu maila i nie ma problemu z komunikacją.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Yashica Mat124, Canon 100d
"Gdy zmęczyłem się szukaniem, nauczyłem się znajdować." (Nietzsche)
pierwsze lusto pentaxa k100d->k10d, teraz d700
,
Ż jest P... p.
Yashica Mat124, Canon 100d
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50