alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
pancurski napisał/a:
To napisz o co, bo nie wiem.

O to, czy nie wybijał się wśród innych artystów kiedy zaczynał, był młody, bez nazwiska i w dodatku mega kontrowersyjny...

szczypiorrr  Dołączył: 10 Sie 2007
OT mode OFF:
dagio, z przyjemnością oddam głos na Ciebie, ale muszę przyznać, że konkurencję w postaci Igora Faleckiego masz silną. Ostatnio dużo na telewizorze o tym dzieciaku było. Wymiata... "Cudowne dziecko dwóch pałek", ale przy tym niesłychanie sympatyczny i skromny chłopiec, nie zadzierający nosa jak wiele nadmiernie wychuchanych dzieci.
OT mode ON: używajcie sobie na Gaudim dalej.

pancurski  Dołączył: 13 Mar 2008
alkos napisał/a:
pancurski napisał/a:
To napisz o co, bo nie wiem.

O to, czy nie wybijał się wśród innych artystów kiedy zaczynał, był młody, bez nazwiska i w dodatku mega kontrowersyjny...

Napewno tak i nie mam o to do niego pretensji :mrgreen:
Co do zaś wspomnianego plebiscytu to mam ALE i to duże.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
pancurski, plebiscyt to raczej taka akcja promocyjna obok glownej nagrody, ktora jest przyznawana przez profesjonalne jury. Zreszta wszelkie zabiegi sa skazane na niepowodzenie, bo przeciez i tak wiadomo, ze wygra Igor Falecki :-)

A sam plebiscyt to taka typowa akcja gazetowa zrobiona przy okazji, na kolanie.

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Cytat
OT mode ON: używajcie sobie na Gaudim dalej.

?

pancurski  Dołączył: 13 Mar 2008
dzerry zgadzam się z Tobą w 100%, ale dlaczego tę akcje promocyjną nazwali tak jak nazwali to nie mam pojęcia....chyba tylko dlatego by nadać jej większej rangi.
Igor rządzi, chyba pierwszy raz usłyszałem go na youtube jakieś pół roku temu.
Ech, uwielbiam słuchać dobrych perkusistów...sam niestety grałem tylko na djembe.

Żeby było jasne, do Gaudiego nic nie mam i nie używałem sobie na nim.

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
dzerry napisał/a:
plebiscyt to raczej taka akcja promocyjna obok glownej nagrody, ktora jest przyznawana przez profesjonalne jury

dokładnie to chciałem napisać, ja dalem posta raczej żeby pokazać, że takie coś istnieje, a że ŻAK zafundował coś dla zwycięzcy internetowego to inna sprawa. Wkurzające jest przy tym, jak sobie porównacie ile piszą o pewnych osobach a ile o innych.. nie myślicie chyba, że taką notkę złożyłem w papierach? Wykorzystali jak chcieli..

dzerry napisał/a:
wszelkie zabiegi sa skazane na niepowodzenie, bo przeciez i tak wiadomo, ze wygra Igor Falecki :-)

a to na szczęście nie musi być tak, w zeszłym roku nagrodę od Urzędu Miasta dostało aż 6 osób, dość szczęśliwie się składa, że nie ma żadnego innego fotografa, więc jest cień szansy..

Jeśli jednak się nie uda, to sam fakt że ktoś mnie stawia koło tak utalentowanych ludzi (że przeszedłem wstępną selekcję, o której była mowa w regulaminie) napawa optymizmem.. oczywiście dalej będę robił swoje i najwyżej spróbuję za rok :-)

Alkos, dobrze podchodzisz, z dystansem.. miałem opory przed wstawieniem tej informacji, ale stwierdziłem że nawet tak słaba autoreklama, to zawsze jakaś mała reklama ;-)

Wszystkim którzy oddali głosy dziękuję :-)

dagio napisał/a:
a to na szczęście nie musi być tak, w zeszłym roku nagrodę od Urzędu Miasta dostało aż 6 osób
dagio, mialem na mysli tylko ten plebiscyt. Ten chlopiec jest bardzo sympatyczny, mam szacunek dla rodzicow, za to, ze nie robia z niego maplki i chlopak gra porzadny repertuar na przyklad z Jaskulke, ale przyznanie mu nagrody dla Mlodego Tworcy Kultury to byloby troche naduzycie :-) Chlopak ma jeszcze na to czas.

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
dzerry napisał/a:
ale przyznanie mu nagrody dla Mlodego Tworcy Kultury to byloby troche naduzycie :-)

ale ma ją jak w banku.. ja to się tylko zastanawiam jak poradzono sobie z jednym punktem regulaminu:
"projekt artystyczny, za który kandydat ma być nagrodzony"

hmm.. pewnie jakies turnee (czy jak to sie pisze) .. życzę Igorowi sukcesów :-)

dagio napisał/a:
projekt artystyczny, za który kandydat ma być nagrodzony
Igor Falecki Trio :-)

Skocz do: