Krasio1  Dołączył: 06 Lip 2008
[Krasio1]trudne początki...
Nie spodziewajcie się cudów bo mam b. małe doświadczenie. To chyba nie możliwe w wieku 15 lat. Mimo wszystko proszę o szczere opinie czytaj: mieszanie z błotem :p Zdjęcia będę wstawiał oszczędnie bo podobno lepiej się ogląda po trochu.

1.

2.

3.

Rafał K  Dołączył: 25 Cze 2007
Krasio1, widać, że starasz się porządnie kadrować - to dobry nawyk ;-) pogłębiaj go...

W 1 leci kolumna - brak jakichkolwiek szczegółów w cieniach przyjmuję jako zamysł autora ;-)

2 troszkę banalna - ale ja się nie znam na makro ;-) płaszczyzna GO w każdym razie trafiona.

Najlepsza z serii jest mz 3 - dość ciekawy pomysł.

Podpis fatalny - zrób coś z nim - najlepiej wywal ;-)

PZDR

może jeszcze jakieś oceny?

takpoprostu  Dołączył: 10 Kwi 2008
1,2 zwyczajne... i jak dla mnie mało ciekawe... 3 fajnie zrobione, takie reklamowe. ;-)

I zmień styl podpisu... albo usuń go całkiem bo szpeci zdjęcia. w 1 i 3 za duży.

Tym razem pare zdjęć z koncertu zespołu t-love.

4.

5.

6.

7.

Oceniejcie!

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Zdjęcia z koncertu są bardzo słabe. Poprzednie zdjęcia oszpecone podpisem też nie ruszają. Widać, że poszukujesz ale ciągle to jeszcze nie to co być powinno. Sorry za krytykę.

dzięki za krytyke :D może ktoś rozwinie tę bardzo słabość ?

Krasio1 napisał/a:
dzięki za krytyke :D może ktoś rozwinie tę bardzo słabość ?

Nie ma co rozwijać. Masz już jakieś pstryki i doświadczenie za sobą więc czekamy na dalsze zdjęcia ale już o poprzeczkę lepsze. Słabe nie oznacza tragiczne więc nie ma się co dołować :mrgreen: .

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
kulten napisał/a:
Zdjęcia z koncertu są bardzo słabe.
Bez przesady. Na przykład 7 jest zupełnie przyzwoite. Nie rzuca na kolana, ale i nie ma się czego wstydzić.

Każdy ma prawo do własnej oceny. Ale wydaje mi się, że Krasio1 jest już na wyższym pułapie niż początkujący i dlatego wierzę, że stać Go na jeszcze lepsze pstryki.

Nie musisz się ze mną zgadzać ale zdjęcia z koncertu w na prawdę małym stopniu utrwalają się w pamięci a to już przesłanka do niskiej oceny. Ale każdy ma swoją odmienną klasyfikację oceny więc..., zobaczymy co Krasio1 pokaże następnym razem.

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
Mi #5 leży całkiem.

peterkki  Dołączył: 08 Lip 2008
Mi podoba się 5-ka za kompozycje, w ogóle ciekawa wyszła. Czy w 7-ce błyskałeś fleszem? Gdyż jestem stanowczym przeciwnikiem błyskania. Generalnie zdjęć z koncertu nie ma się czego wstydzić, może oprócz dziwnej 4-ki

Tak w 7 błysnąłem fleszem......wbudowanym :-x :-x :-x . Miałem już za dużo zdjęć z czarnymi sylwetkami. Może kiedyś dorobię się lampy z prawdziwego zdarzenia :D

[ Dodano: 2009-03-29, 10:35 ]
Dawno nic nie wrzucałem ,więc czas na aktualizacje. Tym razem będzie rowerowo.

1

2

3

4

5

Niestety ta miejscówka rowerowa jest ukryta w lesie i w porze zimowej panuje tam szarzyzna straszna.W takich rower strasznie się zlewa z tłem i w ogóle trudno cokolwiek ciekawego zrobić.Komentujcie!

[ Dodano: 2009-03-29, 10:38 ]
zgubiłem słowo "warunkach" w "W takich ...rower" a już nie mogę edytować.

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
Numeruj zdjęcia zachowując ciągłość.Seria rowerowa jakoś mi nie leży.

sharik  Dołączył: 21 Lis 2007
Rowery wiele straciły przez drugi plan, te drzewa - właściwie gałęzie straszne zamieszanie robią, może przydałoby się jakoś je bardziej rozmyć przez mniejsze GO albo dłuższe czasy i podążanie aparatem za rowerami, bo zbyt to zamrożone dla mnie.

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Z rowerami byłaby super seria, gdyby nie tło, jak napisał sharik.

Tło na wiosnę będzie zielone :D A co do zabawy z GO to próbowałem ale doszedłem do wniosku że muszę ją zmaksymalizować na całą długość lotu ponieważ ridetrzy wykonują tricki w różnych momentach a i cały rower mile widziany w GO.

Ładnie chłopaki dają na dircie i niezłe kadry ale brakuje poprawnego doświetlenia. Wbudowany flash niestety to kiszka.

NIGDY nie użyłem wbudowanego flesza na hopach... na pierwszych 4 jest bez błysku. Na ostatniej doświetlone metzem z boku hopy.Lampy używam od wczoraj i błysk wyzwalam kablem ;p

incogutto  Dołączył: 25 Gru 2008
peterkki napisał/a:
może oprócz dziwnej 4-ki

a mi się właśnie tylko ta podoba-a gdybyby kadr był przesunięty trochę w lewo to byłoby mi jeszcze milej

Skocz do: