Ancienta  Dołączyła: 21 Wrz 2008
[Ancienta] Amatorskie łapanie chwili
To i ja coś wrzuce z szuflady :roll: Troche stare foty moje początki robione Kodakiem ZD710 . Pentaxowe fotki wrzuce za lata świetlne bo mam w sobie odrobine estetyzmu ;)i dopiero z kolegą K100D się poznajemy :)
Oczywiście krytyka najmilej widziana ;)
1. Cmentarz...

2.

3.

Kosior  Dołączył: 26 Cze 2008
Jedynka całkiem fajna, bo z pomysłem. Pozostałe dwie mi się nie podobają.

A swoją drogą, dlaczego każdy zaczyna od kwiatków ?:D

maslot  Dołączył: 11 Cze 2008
Jak byś tą jedynkę wstawił tak z 10 lat temu, to może byłby to przebój, a tak, to usłyszysz, że to Britney Spears fotografii - jeśli dobrze cytuję. Ten dywan z 3. zdjęcia troszkę nie bardzo. No i grube, czarne ramki.

maslot napisał/a:
Jak byś tą jedynkę wstawił tak z 10 lat temu, to może byłby to przebój, a tak, to usłyszysz, że to Britney Spears fotografii - jeśli dobrze cytuję. Ten dywan z 3. zdjęcia troszkę nie bardzo. No i grube, czarne ramki.

Po pierwsze jestem osobnikiem płci żeńskiej :roll: a na swoje "usprawiedliwienie" dodam że to moje pierwsze fotki pstryknięte jakieś 2 lata temu... każdy jakoś zaczynał grunt to pokazać proces ewolucji ... tylko w tym dobrym kierunku ;-)

maslot  Dołączył: 11 Cze 2008
Ancienta napisał/a:
Po pierwsze jestem osobnikiem płci żeńskiej

Na forum dominują (liczebnie) samce, stąd moja pomyłka, za którą serdecznie przepraszam (symbolu Wenus przy nicku nie dostrzegłem :-) )

waldesss  Dołączył: 23 Cze 2008
W sumie to jedynka najfajniejsza
Kosior napisał/a:
A swoją drogą, dlaczego każdy zaczyna od kwiatków ?:D

ja zaczynałem od kfiatków dlatego bo naoglądałem się fajnych makr i też tak chciałem, niestety nie pochwale się tymi osiągnięciami :-)
pozdrawiam

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
Hehe, britney spears fotografii było zdaje się coś innego. A kwiatki pewnie dlatego, że ładne jak modelka, ale się nie ruszają i nie marudzą :-P

Jedynka najlepsiejsza. Dwójka standard (BS początkującej fotografii ;-) ), trójka ciekawa,aczkolwiek tło może razić niektórych ;-)

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
nie lubię zdjęć kwiatów, no chyba że makro i/lub naprawdę z pomysłem- tutaj niestety go brak.

Złapane na wystawie :roll:
4.

5.

6.

makak  Dołączył: 31 Sie 2008
6. bardzo mi się podoba. Szkoda, że nie jest w czerni i bieli bo sama sytuacja broni się doskonale, kolory rozpraszają.
5. szkoda uciętych warg psiaka ;).
4. taka chyba troche albumowa... :)

Pozdrawiam

rozio  Dołączyła: 28 Lip 2006
makak napisał/a:

5. szkoda uciętych warg psiaka ;).

a uszu nie szkoda ? ;-)

4. (z krzywym podpisem :-P ) najlepsze moim zdaniem

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
4 i 5 :-) oba dobre. pierwsze jest poprostu słodkie a drugie to gotowe zdjecie do kalendarza z psami. gratuluje

6. mogłoby byc naprawde super, ale nie jest. nie podoba mi sie kadr i biała plama na dole, do tego głowa faceta (sędziego) u góry.

AnnLuk  Dołączył: 03 Sie 2008
5. Podoba mi się, szkoda tylko tych uszu i warg :)

andy68  Dołączył: 11 Wrz 2008
AnnLuk napisał/a:
5. Podoba mi się, szkoda tylko tych uszu i warg :)

mnie tez ale jak wyzej no i te napisy konieczne?

Dziękuje za budującą krytykę :-B :mrgreen: Zbliża się czas urlopowy i będzie więcej czasu żeby popracować nad sobą. :evilsmile: Tymczasem wklejam coś "wygrzebanego" ;-)
7.

8.

9.

10.

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
9 - nieostre, zbyt kontrastowe i chyba przerabiane mocno w PS? Albo to kompresja tak zjadła to zdjęcie?... Popracuj nad tym zdjęciem - bo kadr dobry, modelka dobra, i warto to zrobić dobrze, będzie ekstra fota.
5 - najlepsze IMHO. Myślę, że ciasność kadru jest zaletą, gdyby był szerszy, fota byłaby mniej ciekawa.

Skocz do: