karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
Fafniak napisał/a:
chocby te Avedona.... :evilsmile:

Widziałem :-D , a kto nie widział niech zobaczy :!: Miałem przyjemność oglądać w albumie :->

^mmm^  Dołączył: 04 Paź 2006
Bohaterka wątku ma niewątpliwie męskie cechy urody (wydatna i szeroka szczęka) co powoduje nasze zakłopotanie w ocenie jej urody. Ma też cechy które badacze określili jako kluczowe dla postrzegania kogoś jako piękna/piękny, tzn silnie symetryczną twarz, duże i szeroko rozstawione oczy.

No i teraz, jak zauważamy męskie cechy to nie możemy się przyznać, że uważamy ją za piękną bo w pewnym sensie wyjdziemy na geja ;)

Ja uważam, że ma bardzo intrygującą urodę i mnie się podoba. :evilsmile:

zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
Niewątpliwie - piękna inaczej! :-> (w dobrym tego słowa znaczeniu) No cóż dyskusja ciekawa, ale nie widzę w niej abyśmy doszli do zgody powszechnej (consensus), czy jest ładna, czy nie. A poza tym chyba każdy słyszał, że "uroda to pojęcie względne", albo inne przysłowie, że "każda potwora znajdzie swojego amatora" :-P

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
Consensus jest oczywisty, koniec tematu:

^mmm^ napisał/a:
No i teraz, jak zauważamy męskie cechy to nie możemy się przyznać, że uważamy ją za piękną bo w pewnym sensie wyjdziemy na geja ;)

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
DDspeed, Czasami się zastanawiam czy jego modelki (tarasowa) są tak cudownie piękne czy on po prostu umiejętnie wydobywa z nich to piękno, no w każdym razie dech zapiera jego galeria.. :roll:

DDspeed  Dołączył: 03 Wrz 2007
Eldred, podejrzewam że po trochu i jednego i drugiego.

Didimos  Dołączył: 04 Sty 2007
Ja widziałem tę dziewczynę w filmie "Karol..." i tam robi zdecydowanie lepsze wrażenie niż na wszystkich prezentowanych powyżej zdjęciach. Pewnie zdjęcia są z okresu jej kariery jako modelki - czyli szczenięce -naście - dwudziestokilkoletnia modelka "wybiegowa" to ewenement.Poza tym takie dziewczątko, aby się utrzymać w tej branży musi schudnąć do chorych standardów i wygląda siłą rzeczy podobnie do pozostałych... Obecnie będąc w kwiecie wieku ( :) ) wygląda bardziej kobieco, więc o efekty możecie być spokojni (spokojne).

SiekaSS  Dołączył: 11 Maj 2008
taa szczęka i uszy...Wolę swój kalendarz CKM :mrgreen: :-P

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
nie przesadzajmy
brzydka nie jest

-------------CENZURA-------- :evilsmile:

jak zwykle kwestia umalowania (całego zrobienia), ujęcia itp.

i

widziałem o wiele "mniej atrakcyjne" kobiety w życiu

choć na innych ujęciach to "chłopczyca"

KOBIETA ZMIENNĄ JEST :mrgreen:

ale o gustach się niedyskutuje

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
dlugas1982 napisał/a:
na pewno ładniejsza od większości tutaj piszących :p
Ja zacząłem ten temat, więc ja będę oceniał, kto tu jest ładny, a kto nie.
Patrząc na Twój avatar stwierdzam, że widziałem bardziej twarzowe :-P

LiNK
Cytat
Zasady dobrego zachowania na Forum.
1. Dbaj o atmosferę na Forum. Nie tolerujemy chamstwa, łamania prawa oraz wszelkich zachowań nie na poziomie. Nie dyskutuj o polityce, religii oraz innych, równie kontrowersyjnych tematach. Bądź uprzejmy i przyjazny, a na Forum będziesz się czuł, jak u siebie.

:evilsmile:

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
może nutka ironii i żartu uciekła mi w całym kontekście mojej wypowiedzi :-(

ale fakt faktem jako zakładacz tematu masz pełną wyłączność na stwierdzanie ładności :-D

więc pasuje

btw. a mój avatar nawiązuje do wymiany zdań w innym topicu :mrgreen:

Skocz do: