DDspeed  Dołączył: 03 Wrz 2007
malyglod, roksujesz! Wszystkie poza trójką mi się podobają. Na 3 jest jakieś dziwne coś pod podbródkiem, co trochę psuje ogólne wrażenie. Ale i tak jest fajnie.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
DDspeed napisał/a:
Na 3 jest jakieś dziwne coś pod podbródkiem, co trochę psuje ogólne wrażenie.

włos? :-P

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
1 i 4 najbardziej.
*puf*

dan napisał/a:
włos?

O! Chyba tak. Ale się dość niefortunnie ustawił. Nie wiem, może to tylko ja, ale jakoś dziwnie mi to wygląda :P.

malyglod  Dołączył: 11 Lip 2007
szukam siebie w fotografii

"makulatura"

kenzo  Dołączył: 23 Gru 2007
malyglod, z tej ostatnie serii

1. fajne, ale wyprostowałbym i przyciał trochę góry, zeby te resztki nie wystawały.
2. Nie podoba mi się kadr, przesunąłbym się bardziej w prawo
3. Nie za bardzo

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
malyglod - fajne, pociagnij serie !

malyglod, zdjęcia osobno raczej mało zajmujące, ale w serii bronią się znakomicie :-) . Szczególnie, że wszystkie trzymają podobną formę.

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
1 - git, nawet poza serią

taki mjukowy minimal se skleiłem

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
To są skany? Czy to niechlujstwo z syfami, włoskami i innymi paskudami to zamierzone? Bo jeśli tak to ja nie potrafię pozytywnie tego odebrać. By minimal był dobry, nie wystarczy pstryknąć ot tak sobie pojedynczych elementów.

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
Tak w ogóle to mało się znam na zdjęciach, ale na tych z ostatniej serii to już w ogóle :) Nie jestem w stanie jakoś ustosunkować się, oprócz tego, że to może jakiś rodzaj prowokacji? :) Na pewno wygrywają oryginalnością. Zyskują po długim oglądaniu, ale w pierwszej chwili były dla mnie odpychające.

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
malyglod napisał/a:
"makulatura"
dobra seria, 1 chyba najlepsza.

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
Ależ fajne to pierwsze z dziewczyną na poprzedniej stronie :-D

Seria "Makulatura" bardzo :mrgreen:

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Witam!
Bardzo podobają mi się portrety, naturalne i radosne, kolory.
Innych na razie nie obczajam to nie komentuję.

kndr napisał/a:
to może jakiś rodzaj prowokacji? :)

:-)

kulten napisał/a:
To są skany? Czy to niechlujstwo z syfami, włoskami i innymi paskudami to zamierzone?

Za fotografa wyższych lotów się nie podaję, jednak mogę zaręczyć, że jest bardzo mało zdjęć, które publikuję, a które są wynikiem przypadku. Co nie oznacza, że dodawałem specjalnie syfki do skanu, wręcz przeciwnie, usunąłem ich nadmiar, a zostawiłem tyle, ile moim zdaniem dobrze wpływa na nastrój zdjęcia. A zresztą bronić się nie zamierzam ;-)

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Spoko, rozumiem, Tak czy owak wiele Twoich zdjęć mi się podoba ale poza ostatnią serią :mrgreen: .

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
malyglod napisał/a:
jednak mogę zaręczyć, że jest bardzo mało zdjęć, które publikuję, a które są wynikiem przypadku

Heh. Tak właśnie myślę i dlatego przyszło mi na myśl, że urządziłeś nam tu prowokację ;) Ja mówię całkiem serio, że się nie znam. Czy jest to jakiś nowy trend w fotografii albo inne coś?

Skocz do: