kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Ostatnie foto otrzymało ciekawy klimat, tak ciepło się na duszy zrobiło :-) .

magdku  Dołączyła: 20 Kwi 2006
kulten napisał/a:
Ostatnie foto otrzymało ciekawy klimat, tak ciepło się na duszy zrobiło :-) .

Hehehe no mi to cieplo nie bylo jaK robilam to zdjecie (bylo kolo 5 stopni) ;)Ale ciesze sie, ze sie podoba:)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
mygosia, mało widziałaś :-p...
magdku, to nie jest Stary Port, to jest Rybi Rynek, Stary Port to to co obcięłaś z prawej i gdzie byłaś robiąc tą fotę. Jkk Ci już pisałem, trafiłaś w bardzo dobry moment.

Arti napisał/a:
to nie jest Stary Port, to jest Rybi Rynek, Stary Port to to co obcięłaś z prawej i gdzie byłaś robiąc tą fotę. Jak Ci już pisałem, trafiłaś w bardzo dobry moment.

Oooo widzisz czego to sie mozna dowiedziec;)2 lata mieszkam w Bydzi i nie wiedzialam ze to Rybi Rynek:)
Moment chyba faktycznie dobry ale co sie naczekalam az mi swiatla wlacza to moje;)

[ Dodano: 2008-10-26, 17:02 ]
26. Poranny "zdzis"

27.

[ Dodano: 2008-11-03, 13:28 ]
hmmmm nawet pies z kulawa noga nie zajrzal:(

ramcin  Dołączył: 24 Paź 2007
zajrzał zajrzał, ty nawet niewiesz ile godzin dziś zmarnowałem żeby cię znaleźć.
Znalazłem zdjęcie 25 na stronce "Po godzinach" w konkursie foto i stwierdziłem że ja to już ostatnio gdzieś widziałem, no i potem musiałem poświęcić trochę czasu żeby znaleźć znajomą duszę z firmy. :lol:

Jednak widać że pentaxianie są wśród nas :lol:

Pozdrawiam

consider_it  Dołączył: 05 Wrz 2008
Jakby to ująć... IMHO mgła Twoim zdjęciom nie służy, bo te z poprzednich postów też jakieś takie... "niewyraźne". A te bardziej w słońcu - z pomysłem i super wykonane!

consider_it napisał/a:
Jakby to ująć... IMHO mgła Twoim zdjęciom nie służy, bo te z poprzednich postów też jakieś takie... "niewyraźne".

Hihihih zdjecia z mgla przewaznie sa niewyrazne;)Ale faktem jest ze warunki na jakie trafilam w obu przypadkach nie byly takie jakie sobie wymarzylam...

[ Dodano: 2008-11-17, 14:37 ]
28. Bydgoskie uliczki

Skocz do: