"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog  |  4x5" 6x6 6x7 24x36 |  soczewki & pinhole | iPh 
                Dołączył: 22 Maj 2008 (choc niektorzy twierdza ze to pojecietaka ekspozycje ktora pozwoli maksymalnie wykorzystac "material" ktory naswietlasz) - tylko co z twoimi zamiarami jak obrazek ma wygladac?
   (choc niektorzy twierdza ze to pojecietaka ekspozycje ktora pozwoli maksymalnie wykorzystac "material" ktory naswietlasz) - tylko co z twoimi zamiarami jak obrazek ma wygladac? 
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki 
http://www.mojesmoje.pl/index.htm  - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie

szymon_h napisał/a:"Czas naświetlania bez tajemnic"
                Dołączył: 22 Maj 2008szymon_h napisał/a:wolabym jednak ten problem dokladnie poznac i przed ewentualnym przystopieniem do prob na wlasna reke i straceniu kilku filmow wiedziec cos wiecej

Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
szymon_h napisał/a:sa takze warte przeczytanie
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
slavkoz1 napisał/a:a później?
luhso napisał/a:To już tylko praktyka.

KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
hamster napisał/a:i ceglane mury... trafione bądź nie

Dołączył: 18 Sty 2008 Wiem, że produkt generalnie jest wart tyle ile ktoś jest chętny za niego zapłacić, ale czy to jest normalna cena za tą książkę, czy sprzedawcy się tylko coś pomyliło?
   Wiem, że produkt generalnie jest wart tyle ile ktoś jest chętny za niego zapłacić, ale czy to jest normalna cena za tą książkę, czy sprzedawcy się tylko coś pomyliło? Widziałam nawet cenę 999pln, jako "ostatni egzemplarz z nakładu".
  Widziałam nawet cenę 999pln, jako "ostatni egzemplarz z nakładu".
                Dołączył: 18 Sty 2008 "Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
 Pewnie jeszcze do niej nie dojrzałem.
  Pewnie jeszcze do niej nie dojrzałem.   
 K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
                Dołączył: 30 Mar 2008Kiwny napisał/a:Dziękuję, 100-120 zł za dobrą książkę jestem w stanie dać i w takim razie poszukam w lepszej cenie, bo dużo osób ją poleca.
takie tam różne