jojoko  Dołączył: 29 Mar 2007
Pentax oddaje pieniądze - W Wielkiej Brytanii i Irlandii
Chyba jeszcze tego nie było
Cytat
Brytyjski oddział Pentaxa rozpoczął promocję typu cashback lustrzanek K20D oraz K200D. Polega ona zwrocie przez producenta części kwoty wydanej na zakupiony sprzęt, o ile zakup został dokonany w czasie objętym promocją. Akcja skierowana jest wyłącznie do mieszkańców Wielkiej Brytanii i Irlandii, ale informujemy o niej mając na uwadze, iż obecnie przebywa tam wielu naszych Rodaków. Promocją Pentaxa objęte zostały wyłącznie zestawy typu kit, a więc z dołączonym obiektywem. Kwota podlegająca zwrotowi to 120 euro (100 funtów) przy zakupie K20D oraz 60 euro (50 funtów) przy zakupie K200D.

By skorzystać z tej promocji, należy jeden z wymienionych aparatów nabyć na terenie Wielkiej Brytanii lub Irlandii do 12 września 2008 roku, a następnie wysłać kod paskowy wycięty z pudełka wraz z wypełnionym formularzem

http://www.fotografuj.pl/...D_K200D/id/1907

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Takie pytanie mnie nurtuje - czy jeśli ktoś kupi dla mnie aprat w USA albo w Wielkie Brytanii albo w Irlandii ii przyśle/przywiezie go do mnie to czy gdy wyśle ten kod paskowy wycięty z pudełka wraz z wypełnionym formularzem (wpisując powiedzmy dane kupującego) to czy też otrzyma/otrzymam zwrot piniążków?

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
sołtys, ale tam o USA nie ma ani słowa ;-)

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
sołtys napisał/a:
kod paskowy wycięty z pudełka wraz z wypełnionym formularzem (wpisując powiedzmy dane kupującego)

Powinno byc ok - zazwyczaj nie kaza przynosic calego aparatu... ;-) O ile ubiegajacy sie bedzie mial komplet dokumentow, otrzyma czek / przelew...

mygosia, tam nie, ale w USA są podobne rabaty :mrgreen: :-P 8-)

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
sołtys, Było o tym już wiele powiedziane.
Osoba z adresem zamieszkania w USA -> wysyłka dokumentów -> oczekiwanie -> czek na w/w adres i osobę. Nie jest istotne, gdzie wtedy znajduje się sprzęt.

emigrant, to ja wiem, ale moje pytanie dotyczyło tego czy nie będzie problemu jeśli te dokumenty prześle z Polski :roll:

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
sołtys napisał/a:
emigrant, to ja wiem, ale moje pytanie dotyczyło tego czy nie będzie problemu jeśli te dokumenty prześle z Polski

Bedzie na 99%. Masz linka do Terms&Conditions?

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
sołtys, Najwygodniej -żeby ktoś, kto to załatwia niczego nie pokręcił- wydrukować i wypełnić formularz osobiśie, przesłać do osoby w USA, a ona prześle dalej i odbierze czek. Warunek - odbiorca sprzętu na fakturze (ale niekoniecznie płatnik) musi być ten sam.

emigrant, o widzisz. Dzięki :-B .. czyli (jakby kiedyś coś 8-) ) to tak zrobię, 8-)

ojek  Dołączył: 03 Lis 2007
...ech,a ja składałem sprzęta:
-body-Anglia
-obiektywy-Canada
-grip-Canada
-karta pamięci-Polska
-plecak-Polska....
Specjalnie brałem "gołe body",bo szkła już miałem zakupione..,a tu taka miła niespodzianka teraz...ale nie dla mnie niestety :cry:

adapter  Dołączył: 02 Mar 2007
Aby skorzystać z promocji, należy kupić do 12 września br. na terenie Wielkiej Brytanii lub Irlandii jeden z wymienionych aparatów, a następnie do końca sierpnia 2008 wysłać wycięty z pudełka kod paskowy wraz z wypełnionym formularzem na adres:

czegoś tu nie rozumiem

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Czyżby pierwszy "cashback" w PL?
http://fotozakupy.pl/aktualnosci/szczegoly/8

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Cytat
Bony rabatowy są ważne do 28-02-2008.

Ale dają jakieś przedawnione bony. ;-)
Poza tym gdzieś już było o tym na forum.

Skocz do: