http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
milo napisał/a:http://manufactura.home.pl/p-pl/statistics.php
K10D | MZ-5n | MZ-M
szpajchel napisał/a:Hi hi, zdaje się (=wydaje mi się), że forum przeglądane jest nawet na maszynach SGI.
szpajchel napisał/a:Szaconek
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
CytatSzpajchel, dzięki :- B (dla mnie poproszę bezalkoholowe ). Dla Ciebie szacunek za to, że wiesz co to w ogóle było SGI, bo ta "dzisiejsza młodzież" to myśli, że na świecie są tylko pecety i Mac .
K10D | MZ-5n | MZ-M
Michu napisał/a:ClicoFantastico, o SGI mogłem tylko marzyć swego czasu (link Ci nie bangla). Pięęękna maszyna. Pamiętam ten zonk, gdy powstały pierwsze maszyny na NT. Ale wóczas i tak skrycie podkochiwałem się w Intergraphach. Tsssaaa... To były czasy.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
tref napisał/a:szpajchel, Twoja zdalna sesja szwankuje pod względem obsługi strony kodowej.
szpajchel napisał/a:A tak w temacie, SGI jeszcze dzia³a ?
Michu napisał/a:ClicoFantastico, link mi pokazuje jakiegoś Forbiddena a na dole pisze coś o Apaczach.
Michu napisał/a:Octane i O2 były wówczas w sferze marzeń. Jak na tamte czasy rewelacyjne wzornictwo. Tezro już za nowoczesna - nie przypominam jej sobie.
Pamiętasz ich ceny wówczas?
ClicoFantastico napisał/a:Wcześniej były jeszcze Indy, Indigo, Indigo2 a z większych komputerów Onyx (szafa na kilkadziesiąt procków, gigabajty ramu i kilka niezależnych potoków graficzych), Challenge i Origin (wysokowydajne serwery)
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
ClicoFantastico napisał/a:No ale dyski twarde do Amigi były wtedy chol***e drogie (a bez tego nie mogłem robić nic sensownego na bazach danych) i musiałem się wreszcie przesiąść na blaszankę. Ale za to zainstalowałem OS/2 Warp, zanim powstał Win95.
http://thewalledgarden.eu
"I can picture in my mind a world without war, a world without hate.
And I can picture us attacking that world because they'd never expect it."
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
Przemas napisał/a:teraz to PC z linuxem na pokładzie (w domu) a w pracy winda