K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
MichalR napisał/a:Macie czasem podobne odczucia?
człowieku! Alkohol Cie zniszczylipalipski napisał/a:Ja mam podobne odczucia, kiedy nie mogę rano trafić do kibla.
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
MichalR napisał/a:wzialem do reki Canona 40D kolegi i kompletnie nie umialem sie nim poslugiwac.
Wybierałem między Canonem 40D i P K10d i w Canonie nie spodobały mi się: ekran LCD (za duży i usytułowany w takim miejscu, że jeździ się po nim nosem), wizjer (w okularach wygodniej mi się kadruje w K10d) oraz cena (była to wtedy nowość). Czy teraz kupiłbym Pentaksa K20d, gdybym kupował lustrzankę cyfrową? Pewnie takseweryn1 napisał/a:Ja mam Gx-10 i Canona 40D
To niedobrze, bo Mercedesy ostatnimi czasy strasznie awaryjne.MichalR napisał/a:Ktos kiedys powiedzial ze Pentax wsrod aparatow to taki Mercedes wsrod samochodow
MichalR napisał/a:to taki Mercedes wsrod samochodow - niewiele bajerow, za to jakosc i funkcjonalnosc pierwsza klasa. Trudno mi sie z tym nie zgodzic.
Yashica Mat124, Canon 100d
Był Pentax, był Nikon, Jest
5D mark II / 28-70 2.8 L / 50mm 1.4/ Speedlite 580EX
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
MateuszG napisał/a:SAAB wśród lustrzanek (...) super wykonany
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Hasselek to sportowa maszyna jak jakieś bolidy F1, to już inna filozofia, do normalnego codziennego użytku się średnio nadaje.gin z tonikiem napisał/a:A hasselek?
Yashica Mat124, Canon 100d
Co twoim zdaniem znaczy elitarny? Bo to, że wiele osób zadaje szyku w 10-cio letnich okularnikach, nie oznacza, że M-Benz przestał być synonimem auta wyższej klasy.matth napisał/a:Mercedes już strasznie dawno przestał być w jakiś sposób elitarny.
Bo to już pół-ople są. Ale porównanie do Pentaksa moim zadniem nadal zasadnePiotrR napisał/a:Ostatnio znajomy jeden narzekał na wykonanie nowych SAABów
Jaguar - czołowa marka koncernu Tata, też już nie jest zbyt elitarny.matth napisał/a:Jaguara
gin z tonikiem napisał/a:Co twoim zdaniem znaczy elitarny? Bo to, że wiele osób zadaje szyku w 10-cio letnich okularnikach, nie oznacza, że M-Benz przestał być synonimem auta wyższej klasy.matth napisał/a:Mercedes już strasznie dawno przestał być w jakiś sposób elitarny.
gin z tonikiem napisał/a:[ Dodano: 2008-11-26, 13:16 ]
Bo to już pół-ople są. Ale porównanie do Pentaksa moim zadniem nadal zasadnePiotrR napisał/a:Ostatnio znajomy jeden narzekał na wykonanie nowych SAABów.
gin z tonikiem napisał/a:[ Dodano: 2008-11-26, 13:19 ]
Jaguar - czołowa marka koncernu Tata, też już nie jest zbyt elitarny.matth napisał/a:Jaguara
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
matth napisał/a:A czy zmiana właściciela marki cokolwiek zmienia? Dla mnie liczy się produkt.
Dawno temu (i w Polsce) to i VW Golf II to było coś.matth napisał/a:Ot samochód klasy wyższej dla kogoś kto chce koniecznie pokazać, że go stać. Szału bez czy nowy czy stary. Dawno temu Mercedes to było coś, teraz <zieeeeeeeeew>
LDevil napisał/a:K20D ma LiveView