dzerry napisał/a:Dobra, a teraz powiedzcie mi kto z was co roku te plyty kopiuje? Ja nienawidze takich bezmyslnych czynnosci
dzerry napisał/a:
A i tak najlepszym sposobem na przechowywanie zdjec ijest negatyw lub papier fotograficzny.
dzerry napisał/a:
Zamiast sleczec nad kopiowaniem tych plyt DVD co roku, nie lepiej robic odbitki najlepszych zdjec? Co z tego, ze po 30 latach bedziecie mieli zbackupowane te wszystkie pliki? Bedzie ich tak duzo, ze dostep do nich bedzie tylko teoretyczny. Ach ta cyfra....![]()
dzerry napisał/a:Co z tego, ze po 30 latach bedziecie mieli zbackupowane te wszystkie pliki? Bedzie ich tak duzo, ze dostep do nich bedzie tylko teoretyczny. Ach ta cyfra....![]()
dz.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
ladneouti napisał/a:Prawdą też jest to, że na zdjęciu widać "chwilę" która prędzej czy później ulotni sie tak samo jak by nie była nigdy utrwalona... (ach ale romantycznie...)
pozdrawiam,
dzerrry
Zorzyk, do boju.outi napisał/a:oprogramowanie storagowe
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Radzik napisał/a:Może tydzień-dwa wcześniej za pomocą genialnej komendy Shift+Delete pozbawiłem się też 90% moich zdjęć makro( zaznaczył się o jeden katalog za dużo )
(...)Mam tylko nadzieję, że mi się uda odzyskać to co mam na dysku.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
K-5 + grip,Kasetka,sigma 17-70 os hsm, sigma 70-300 APO,Tamron 28-105 IF, SMC-A 35-80,SMC-FA 50/1.4, Revuenon 55/1.2+tcx2=110/f2.4,krotki kit.
metz 58-1
Velbon 600R
System Cokin-A: szara polowka 1ev i polar.
To juz choroba?
Kiwny napisał/a:Chciałem sobie zakupić dysk zewnętrzny do backupów no i powstał problem jaki?
K10D | MZ-5n | MZ-M
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
K10D, KIT, HELIOS, SOLIGOR 30DA. BLOG!