seweryn1  Dołączył: 11 Lip 2007
Media Markt w Koszalinie
Do Czego to doszło, że w takim koszalinku otwarto MM. Szału nie ma,ale trochę rzeczy mają. Niestety nic na P ponieważ nie ma przedstawiciela na ten region, ale jakby ktoś chciał to jest D700 i ze dwa obiektywy pełnoklatkowe :mrgreen: Jest też nowa 50 d Canona z nowym 18-200, i D90 i D300 i parę dupereli dziś było otwarcie i były w promocji Nikony d40 za 949 zł. Ale frajda mówię wam, nawet z kitem 18-55 tym pierwszym :shock: A myślałem, że wszystkie już spalono. Jak ktoś był to podzielcie się wrażeniami.

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
seweryn1 napisał/a:
były w promocji Nikony d40 za 949 zł
u mnie w hurtowni wyprzedają za 930zł(oczywiście cena brutto zakupu) kit+torba+karta+statyw...jednak widziałem już że są K-M więc tego szybciej na sklep zamówię ;-)

roket  Dołączył: 15 Lis 2008
to klapa , bardzo liczyłem na ten MM w Koszalinie nie ma nic na P w dziale foto, czyli nie ma po co jechać :cry:

kaczor  Dołączył: 04 Lut 2008
Nie martw się, ten w Szczecinie nie jest lepszy. Na półce stoi k200 z zaporową ceną, o k-m chyba nawet nie słyszeli a jak pytałem się czy są w stanie sprowadzić mi da 40 to odpowiedzieli ze nie, a nawet gdyby to by mi się nie opłacało. No ale trzeba być twardym a nie miętkim :evilsmile:

roket napisał/a:
to klapa , bardzo liczyłem na ten MM w Koszalinie nie ma nic na P w dziale foto, czyli nie ma po co jechać :cry:

Akurat tam w tym dziale pracuję, więc bez obawy. Kierownik jest za tym by sprowadzać Pentaxy i bardzo się wkurzył jak się dowiedział, że Apollo nie ma przedstawiciela na ten region. Coś kombinuje, by je jakoś ściągnąć. Sam używa analogowego nikona, ale uważa, że pentaxy, scz. K200D to najbardziej zaje......ty aparat w tym przedziale cenowym, K-m jeszcze nie zna. więc jest nadzieja. :roll: Jak się coś pojawi w dobrej cenie to dam znać w tym wątku, a pozatym kilka osób się już o pentaxa pytało, skierowałem ich tutaj więc jak są lub to przeczytają to pozdrawiam.

miodzik  Dołączył: 19 Lut 2008
seweryn1 napisał/a:
pozatym kilka osób się już o pentaxa pytało

hehe jedną z nich mogłem być ja ;-) bo z czystej ciekawości pytałem czemu Pentaxa nie ma. Co do Szczecińskiego natrafiłem kiedyś na promocję sprzętu foto. Faktycznie ceny były bardzo przystępne i nawet grip do K10d był po obniżce za 200 zł. Oryginał ofkors :-D
No ale mądry polak po fakcie, gdzie jak wróciłem jednak po namyśle, że go kupię i odsprzedam z małym zyskiem, to jak się okazało oczywiście już go nie było :-(

Co do cen koszalińskiego MM to szału nie ma. Porównując obecne ceny nawet w sklepach internetowych to niestety ale sprzęt foto z półki lustrzankowej oczywiście jest zwyczajnie drogi. Aktualnie mam styczność z N i ceny obiektywów czy nawet samych korpusów obecnie prezentowanych porównując nawet do alledrogo to w MM jest na prawdę Megadrogo. cóż.. Oby kierownik nie dał cen z baaardzo górnej półki na sprzęt Pentaxa jak już go wprowadzi do sprzedaży. Ale seweryn1, jeżeli pracujesz w tym dziale i będą jakieś promocje organizowane na sprzęt foto to daj małego cynka ;-) co?? :-D

roket  Dołączył: 15 Lis 2008
Czy w Koszalinie ktoś widział Pentaksa . :?:

roket napisał/a:
Czy w Koszalinie ktoś widział Pentaksa . :?:

Oczywiście ja :mrgreen: , ale jeszcze jeden z nas forumowiczów niejaki oswald pracuje razem ze mną. :-P Jest promotorem fuji :evilsmile: , a tak a'propos z górnej półki to mamy E-3 z 12-60 za 5600, D700 za 6900, S5 Pro za 2900, i to by było na tyle, takich badziewi jak D300, Canon 50d czy Sony alfa 700 nie liczę, bo wiadomo, że wszyscy teraz robią na FF, albo na najlepszym aparacie w danym systemie, bo innym się poprostu nie da :-P , miodzik, a pamiętasz z kim gadałeś? Taki szerszy w okularach krótko obcięty i nie wymawiający dobrze R to ja, jak widac same zalety 8-) u mnie. Czy byłeś w takiej czapce z daszkiem, ala polski ruch oporu w warszawie podczas II Wojny Światowej?
A co do cen w Koszalińskim EuroAGD stoi K20d body za 3300 czy coś koło tego :shock: , znają się na rzeczy wiedzą co dobre, bo drogie.

Orion  Dołączył: 30 Sie 2008
Odgrzewam stary kotlet, seweryn1 jak w MM z Pentaxami, poprawiło się coś ?

Jestem na urlopie macierzyńskim, ale powiem co jest. Pentax k20d ceny nie pamiętam ale drogo, ze szkieł to fa 50 1.4 za 1499, da40Ltd za 1599, da 16-45 za 1499, jakaś K-m ogólnie bieda.

Orion  Dołączył: 30 Sie 2008
Czy nadal pozostają sklepy internetowe.....

Skocz do: