Kiwny  Dołączył: 18 Sty 2008
Jeśli ktoś rozważa wydanie 200zł za książkę Mroczka to polecam poczekać, bo planowane jest trzecie wydanie i to chyba mocna rozszerzone (272 strony) http://helion.pl/ksiazki/ofoto3.htm

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
To pewnie będzie w sprzedazy akurat gdy do niej dorosnę :-)

SiekaSS  Dołączył: 11 Maj 2008
kristofo napisał/a:
To pewnie będzie w sprzedazy akurat gdy do niej dorosnę :-)

a co to tak niepojęta filozofia w niej się znajduje :roll: ?? No cena to raczej przystępna nie jest...jak dla mnie :-P

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
SiekaSS, jesień idzie, czas wykopków :)
SiekaSS napisał/a:
No cena to raczej przystępna nie jest...jak dla mnie

Nie jest tragicznie z tą ceną: http://helion.pl/ksiazki/ofoto3.htm

Ekajana  Dołączył: 30 Lis 2006
O żesz ty! :mrgreen: Właśnie wysłałem zamówienie, choć obiecałem sobie już nie kupować więcej książek o fotografii, bo nic już nie potrafię się z nich nauczyć więcej (lub raczej te, które spotykam nie potrafią mnie nauczyć). A na dokładkę domówiłem książkę o PS CS3 ...bo była w promocji :-P I kasa na akumulator kolejny do k10d poszła w papier hihi

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Ekajana, myślę, że nie będziesz żałował. Ciekawa książka, inaczej napisana niż większość nowych pozycji na rynku.

Ekajana  Dołączył: 30 Lis 2006
A no liczę się z tym żywiąc nadzieję. Ino czego w zasadzie można się jeszcze o foceniu nauczyć, znająć podstawy i coś więcej? No obaczym. Ale czy męczyć książkę o PS będzie się chciało hihi. W empiku kupiłem jakieś warsztaty (chyba digital foto video) i leżą bezczynnie, bo jakoś nie zachęcają mnie do prób.

[ Dodano: 2009-09-16, 07:53 ]
Ano książka przyszła i jestem zadowolony. Ot do poczytania przyjemna a i o naświetlaniu poprawnym też coś jest. Przydatne dla slajdowców. Dzięki za linka :-D

Skocz do: