Aga1 napisał/a:No dobra nie musicie szukać...jestem![]()
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
no tak, naogląda się człowiek wątków typu "największy burdel na biurku" to wszystko się sterylne wydaje co nie?thrackan napisał/a:jest tak... sterylnie. Przydałoby się więcej personalizacji (ducha pentaksjańskiego)
![]()
Yashica Mat124, Canon 100d
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:Aga1, wiesz, że musisz awatar zmienić, żeby ludzie cię od razu z mężem kojarzyli![]()
Aga1 napisał/a:hehe, w takim razie idę zaraz z Czesiem do łazienki, pstryknę mu fotkę... i będzie mój nowy avatar
Aga1 napisał/a:w takim razie idę zaraz z Czesiem do łazienki, pstryknę mu fotkę... i będzie mój nowy avatar
gajos007 napisał/a:a jak cześ umieści to się modzi przyczepią że psuje atmosferę forum
Cześ napisał/a:Aga1 napisał/a:
w takim razie idę zaraz z Czesiem do łazienki, pstryknę mu fotkę... i będzie mój nowy avatar
gajos007 napisał/a:
a jak cześ umieści to się modzi przyczepią że psuje atmosferę forum
mam wrażenie, że ta dyskusja zaczyna podążać w niewłaściwym kierunku...![]()
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
jacekh napisał/a:Żeby mąż z żoną przez forum rozmawiali... Co za czasy![]()
![]()
![]()
jacekh napisał/a:Żeby mąż z żoną przez forum rozmawiali... Co za czasy![]()
![]()
![]()
jacekh napisał/a:Żeby mąż z żoną przez forum rozmawiali... Co za czasy
gajos007 napisał/a:pisze tego mail'a z 2 tygodnie i nie mogę
jak sobie przypomnę to akurat mam ludzi pół sklepu a jak siedzę i się nudzę to nie pamiętam...dobra trzeba iść spać bo od tego siedzenia po nocach to się cellulit na udach odkładaCytatObaj mamy dobrą pamięć![]()
gajos007 napisał/a:od tego siedzenia po nocach to się cellulit na udach odkłada
nie musisz iść od razu do łazienkiAga1 napisał/a:hehe, w takim razie idę zaraz z Czesiem do łazienki, pstryknę mu fotkę... i będzie mój nowy avatar![]()
gajos007 napisał/a:bo od tego siedzenia po nocach to się cellulit na udach odkłada
mygosia napisał/a:Dobranoc!
thrackan napisał/a:Przydałoby się więcej personalizacji (ducha pentaksjańskiego
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
CytatTo taka nieśmiała sugestia![]()
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50