emdek  Dołączył: 28 Sty 2007
  Kontakty do sportowców
Hello

Mam sprawe - wiadomo, ze tutaj udzielaja sie ludzie z caaaalej Polski.. - masa ludzi, masa znajomosci ;)

W weekend 10-11 stycznia organizujemy tutaj (Sulecin - lubuskie) maly turniej siatkarski, z meczem pokazowym na zakonczenie. Chcielibysmy w niedziele przeprowadzic aukcje pamiatek sportowych. Moze ktos z Forumowiczow ma dojscie do jakiegos w miare znanego sportowca, albo klubu sportowego, ktory moglby przekazac jakas drobna pamiatke na cele aukcji? Im ciekawsza rzecz tym ciekawiej bedzie podczas aukcji. Ale jakikolwiek drobiazg sie przyda ;)

Mozna pisac tutaj, na PW, albo GG: 680899

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
emdek, może nie jako sportowiec, ale mam kilka gadżetów okołosportowych które mi zalegają, może byś coś przygarnął ;-)

-ramki na rejestracje "KKS Lech Poznań" sztuk 2
-kilka gadżetów Schalke 04 Gelsenkirchen (frisbee, jakiś odblask + cośtam jeszcze)

jakbyś chciał takie drobiazgi, to służę pomocą

mam jeszcze szalik S04G który zjeździł pół europy na mecze pucharowe z właścicielem, ale tego nie oddam, zresztą ma wartość bardziej symboliczną, bo wygląda jak dowolny szal S04G ;-)

OOO bomba bomba :) bardzo by sie przydaly, szczegolnie te ramki na rejestracje, gadzety Shalke 04 tez pewnie by znalazly chetnego :), GG moje masz i adres pewnie tez, nie? :D

adres chiba mam, jakby co to się na tlenie odezwę po pracy :-P

[ Dodano: 2008-12-03, 10:39 ]
a, bo bym zapomniał

2 sztuki ramek, tzn że mam 2 zestawy, czyli 4 sztuki ;-)

na 2 samochody!!

No Opek Opek... a Czarnych Vietz nic? :)

emdek, szalik mam

ale nie oddam :-)

[ Dodano: 2008-12-03, 10:50 ]
nie wiem czy znasz jego historię :?:

[ Dodano: 2008-12-03, 10:52 ]
ktoś się kiedyś włamał do UMiG Vietz i wyniósł kompiutery z 1szego piętra - schodzili z okna przy pomocy szalika który zostawili przywiązany

szalik został jako dowód rzeczowy, a że dużo takich szalików w Vietz nie było (jakieś małe zamówienie), to nie było specjalnym problemem z dotarciem do sprawców ;-)

a szalik teraz mam ja :-P

Kurcze.. moze slyszalem na MAT300, ale to juz szmat czasu :)

Kto sie jeszcze dolaczy do sportowej licytacji? :)

emdek napisał/a:
na MAT300
łohoho dawne czasy

pamiętasz sumoków :?:

Ba.. Kategoria Open :)

emdek napisał/a:
Kategoria Open :)
:-)

dobra, nie zaśmiecam ci wątku
zastanawiam się tylko czy znam kogoś z dojściami do czegoś jeszcze :-)

Podbijam temat :) Troche Szukania, troche jazdy... jakby ktos pracowal w firmie, ktora sie lubi w takich akcjach pokazywac to moze wylicytowac :P:P:P

http://icotam.pl/final/index.php?co=licytacja

Licytacja tego co sie udalo jakims cudem zebrac - praktycznie w 2tyg + 2 tyg na Poczte Polska ;)

Skocz do: