Pietras napisał/a:mam na myśli Zeiss N-Mirotar aka Nighthawk f0.03 & Ikon Gigantar f0.33
Yashica Mat124, Canon 100d
Yashica Mat124, Canon 100d
Canon: 5D, 5DMk3, L 24-105 f/4, L 24-70 f/2.8; L 85 f/1.2, L 16-35 f/2.8 Mk2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 2 x 580 EXII i oczywiście Samyang 14 f/2.8 ^^.
SunShine Studio's
Żaba napisał/a:Spoko Panowie jest szansa, że na PPD Pentagram już kupi tą 85/1.2 Canona to pewnie przywiezie
Database backup in progress please wait few seconds.
no Pentagram taka nawet miał z sobą. nazywa sie torba fotograficzna chował C 30D i wyjmował k10d, a potem zmianagator napisał/a:a jest jakas przejsciowka z P na C ?
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Nawet gdyby była, to nie wyostrzysz na nieskończoność. W drugą stronę się da.gator napisał/a:a jest jakas przejsciowka z P na C ?
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
PK napisał/a:Czy są jakieś szkła jaśniejsze niż 1.2- 1.1 do lustrzanek
opiszon napisał/a:PK, Contax 210 N-Mirotar
wikipedia napisał/a:Działanie noktowizora opiera się na zjawisku wzmacniania światła szczątkowego (może to być światło gwiazd lub księżyca). Światło po przejściu przez taki wzmacniacz, wzmocnione jest kilka tysięcy razy.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:nikkor f/0.9
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
malyglod napisał/a:Coś mi się nie chce wierzyć, żeby miał f/0.03 (bo tak mówią internetowe plotki) tym bardziej, że jak na ogniskową 200mm powinien on być monstrualnie wielki, a nie:
opiszon napisał/a:malyglod, hint - noktowizor
gin z tonikiem napisał/a:zwróciłem ostatnio uwagę na Porsta 55/1.2, który był wystawiony na Allegro za 700 zł. Czy macie jakieś doświadczenia z podobnym obiektywem
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron