Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
tref napisał/a:matb, Twoj problem wystpuje tylko w przypadku slajdow i sredniego.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Co to za lab? Pytam poważnie, przecież standardem jest 6.matb napisał/a:No przecież napisałem, że nie tylko - u mnie w labie tną negatywy z małego obrazka po 5
W Ross jak najbardizej można sobie życzyć.matb napisał/a:Pewnie, można zażyczyć sobie, żeby nie cieli i nie foliowali (choć w takim Rossmanie wołając to już niekoniecznie).
Jeśli wywołasz jedną rolkę 12 klatek z 67 i 6 z nich zużyjesz na ten konkurs, to zostanie Ci pasek 6 i potniesz go na pół i po 3 wsadzisz do koszulki. Nie jest to przecież działanie na całe życie, tylko jednorazowy przypadek. No i powiedz mi, ile osób weźmie udział w tym konkursie śląc średniego? Ja i Ty? No to sobie poradzimy Duże chłopaki jesteśmy.matb napisał/a:A koszulki do średniego wcale nie są po 6 klatek i co?
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
No a jest gdzieś powiedziane, że standardów trzeba się całe życie trzymać? Ten lab to Agfa we Wrocławiu.tref napisał/a:Co to za lab? Pytam poważnie, przecież standardem jest 6.
Znaczy, że nie ma wyjścia i muszę wziąć udział w tym konkursie? No cóż....tref napisał/a:. No i powiedz mi, ile osób weźmie udział w tym konkursie śląc średniego? Ja i Ty? No to sobie poradzimy
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Ten lab to Agfa we Wrocławiu.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
tref napisał/a:Cytat:
Historia sześciu wyzwoleń
wyzwolenie pierwsze - palec
wyzwolenie drugie - ręka
wyzwolenie trzecie - ucho
stopka
Coż robić. Nawet w kanał z olejem wlazłem, żeby Was rozbawić.matb napisał/a:A swoją drogą przypomniał mi się taki konkurs - chyba na zdjęcie ósmomarcowe - w którym były dwie prace i obie przysłał (sam sobie) tref
Nareszcie gadasz jak diehard. Piep...yć konwenanse, utnij 120kę na długość sześciu klatek filmu małoobrazkowego Też będzie dobrze, bo zgodnie z regulaminem. Inwencja, inwencja, ruszyć szare komóry, bo zima idzie i zamarzną.matb napisał/a:Znaczy, że nie ma wyjścia i muszę wziąć udział w tym konkursie? No cóż....
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dagio napisał/a:Na prawdę nie można poprosić o inne przycięcie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
To jest raczej zmuszenie do liniowego traktowania projektu. Takie podejscie powoduje, ze dobry cykl wymaga szczescia podobnego do szostki w totolotku w fotografii uchywaconej i bardzo dobrego pomyslu w kreacji. Chciaz drugi przypadek jest o niebo latwiejszy.tref napisał/a:Zmuszenie do myślenia o projekcie jako całości, a nie pojedynczych zdjęciach.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Takie podejscie powoduje, ze dobry cykl wymaga szczescia podobnego do szostki w totolotku
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Ty to sie juz lepiej nie odzywajalkos napisał/a:Mi sie ostatnio trafiła dobra trójka...
pozdrawiam,
dzerrry
A mnie się wydaje, że tytuł jest dobry:dzerry napisał/a:Historia szesciu wyzwolen kladzie nacisk wlasnie na autonomie pojedynczych ujec, a nie na harmonie cyklu.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Pozdrawiam