dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Cypis aka Piotr napisał/a:
jak zaczynają na siebie nachodzić, to następuje masakra i zgrzytanie zębów.
Probowalem juz wszystkich kanalow - to nie interferencja. Na razie i tak niepotrzebny mi dostep do sieci lokalnej, ale jak znow krew mnie zaleje, to sie odezwe :-)

Cypis aka Piotr  Dołączył: 16 Cze 2008
Między kanałem który używasz a sąsiednim używanym powinno być ze dwa odstępu "pustych". Inaczej masz interferencje.
Dodatkowo szumy tła (tym razem analogowe) mogę zwiększać wszelakie urządzenia pracujące w 2,4GHz - telefony bezprzewodowe oraz systemy przesyłu sygnały video i audio.

sth2biker  Dołączył: 25 Mar 2008
nie chce zakladac nowego tematu a mam problem z polaczeniem sie do sieci wifi z pod xp z sp3. Na 2 laptopach z vista nie ma problemu a na xpku zawiesza sie na pobieraniu adresu sieciowego. Co zrobic ?
Dzieki i sorry za wrycie sie w temat.

Cypis aka Piotr  Dołączył: 16 Cze 2008
sth2biker, bez urazy, ale napisałeś coś takiego:
"mam problem - nie mogę podłączyć obiektywu pod korpus" :D

Może jakieś szczegóły ? :>

A wiec mam w domu 3 laptopy. 2 z vista i 1 z xpkiem. Na viscie nie ma problemow z podlaczeniem do sieci i do internetu. Na laptopie z xp proces laczenia do sieci zatrzymuje sie na pobieraniu adresu sieciowego i dalej ni chu chu.., moze trzeba cos zmienic w opcjach czy cos? Ja poprostu daje zeby podlaczyl sie do dostepnej sieci niestety nic z tego. Komp jest nowy, Asus F5 windows xp z sp3 wszystkie sterowniki wgrane.

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Chciałbyś, żeby komputery się wzajemnie widziały czy chodzi tylko o dostęp do internetu?

interesuje mnie tylko internet z pod xpka.

Skocz do: