ente  Dołączył: 22 Lip 2008
Serafion: 3 ostatnie zdjęcia k 50 1.2, poza tym M28 i rzadko kit, w tym roku na więcej budżet nie pozwala. :-B :-B :-B
peterkki :-B :-B :-B przyjemnie usłyszeć takie słowa,zdieranie trzewika na ulicy, nie idzie na marne.

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Ente, 11! Za uchwycenie tej miny. Urzekająca jest.
I 12. Ciepłe. Dobre :)

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Podobają mi się od 8go do 13go. Świetne ujęcia portretowe.

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
Bardzo podobają mi się 10. i 12.

jeszcze raz pięknie dziękuję za komentarze, jedno z dzisiaj- nie mogłem się powstrzymać przed cz/b.

14.

andreo  Dołączył: 27 Cze 2008
14= to już była ostatnia chwila... ledwo zdążyłeś....
jeszcze 1/100 sek i Pan by zupełnie z kadru wyjechał.. :lol:
czyli .... moim zdaniem... spóźniony refleks Panie ente :lol:

P.S. przepraszam za prywatę
do WSZYSTKICH.. niedawno odświeżyłem swój wątek.... a komentów ... mało = 1
co jest... aż tak źle czy Wam się nie chce....

karmić czy nie karmić, oto jest pytanie :roll:

Nusydnas  Dołączyła: 21 Sty 2008
Wow dla 13 i 14, wszystko mi w nich odpowiada - bohaterowie, klimat, wykonanie.

Serafion  Dołączył: 01 Gru 2007
Może i ledwo zdążyleś ale zdążyleś i wg mnie to się liczy, swoją drogą to też 28mm? hm będzie trzeba pomyślec o wymianie ktoregos z obiektywow na 28mm..

afuszejk  Dołączył: 28 Maj 2008
nie kumam komentarza andreo (albo kumam, ale na tym forum jeszcze czegos takiego nie widzialem). 14 jest ekstra, tasty!

peterkki  Dołączył: 08 Lip 2008
14 całkiem, całkiem, słupki dodają statyczności temu rowerzyście a przecież on jedzie co widać po jego umęczonym obliczu, no i majaczący rowerek bez dosiadającego go cyklisty...

ebelbeb  Dołączył: 04 Lip 2007
14. prawie genialne, ciut jednak pan z kadru ucieka. Ale tylko ciut. Świetnie się komponuje - rower w oddali równoważy mi ten brak roweru po lewej. ;-)
Po tym zdjęciu nabrałem ochoty na więcej. Poprzednie portrety fajne ale nie aż tak dobre jak to. Choć 13. i 1. w kolorze są super (w porównaniu do dość smutnej konwersji CZB). Jeżeli te zdjęcia ułożone są chronologicznie to bardzo szybko rozwija Ci się oko do łapania coraz ciekawszych kadrów. :-)
Tak sobie myślę.

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
14 jest świetne. To jest zdjęcie które bym chętnie w domu na ścianie powiesił.

panowie, wystarczył głos pięknej [wnioskując po avatarze] kobiety i posypały się komentarze...;]
wielkie ufff na wstępie- nie ukrywam, iż to najlepsze treściowo zdjęcie jakie dotychczas wykonałem, na rychłą powtórkę jednak bym nie liczył- nie zmienia to faktu, że nie będę się starał. Od siebie dodam tyle- rower w tle z koszykiem i białą reklamówka + lampa(światło) u góry, droga w połączeniu z wiekiem i pozycją tego pana w kadrze, słupek jako granicznik- na koniec wyraz twarzy.
ukłon do ziemi dla wszystkich komentujących :-B :-B :-B

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
10 przykuwa uwagę, nieźle upolowałeś. Reszta mi nie podchodzi ale głównie dzięki obróbce, albo przesadzonej albo ze względu na jej brak. W każdym bądź razie w przypadku zdjęć kolorowych zupełnie nie trafiasz w naturalne kolory, chyba, że na takowych Ci nie zależy.

15.

16.

17.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Na 15 dobrze obrobiłeś do bw choć nie jest to rodzaj fotografii jaki lubię więc nie będę Ci tych akurat ostatnich 3ech zdjęć krytykował ;-) .

Krasio1  Dołączył: 06 Lip 2008
17. mi się podoba. Fajna gra barw prosto z amerykańskiej flagi.

Nusydnas  Dołączyła: 21 Sty 2008
17 pretenduje do kategorii "super" - tylko ta ucięta opona.. Ale kolory są wyśmienite! Uzyskałeś bardzo filmowy klimat - to chyba dzięki bohaterce i jej dzielnej maszynie :)

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
No własnie, ta opona. Ale poza oponą, jest naprawdę dobre. 16 tez niczego sobie, kolory mi sie podobają.

Skocz do: