CytatJedyny sens obniżenia opłat po przejściu na 200V to 2x mniejsze prądy w instalacji, ale żeby aż takie zyski to robiło?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:pjak, opisujesz nasze uwarunkowania. Skąd wiesz od czego zależą taryfy w Japonii.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Oprócz tego gdybyś np. zobaczył naszą krajową fakturę za prąd dla odbiorcy przemysłowego to byś zobaczył, że faktyczne zużycie energii to jedna z mniej istotnych spraw.
Sławek_S napisał/a:ak podzielą TP s.a. to obawiam się, że faktura będzie tak samo wyglądała, a na dodatek będzie większa kwota za różne przesyły...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Co nie znaczy że Twój dostawca nie korzysta z łącz TP i automatycznie nie dostanie takiej faktury, a tym samym Ty.opiszon napisał/a:a ja się nie obawiam
nie mam TP i dobrze mi z tym
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Ale na Tobie świat się nie kończy ;) /EOTopiszon napisał/a:jestem pewien że mój dostawca nie korzysta z łącz TP
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrB. napisał/a:wiec chce zaoszczedzic na haraczu
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
pjak napisał/a:Z drugiej strony skąd u nas w Polsece urządzenia na 100V.
jack napisał/a:pjak napisał/a:Z drugiej strony skąd u nas w Polsece urządzenia na 100V.
O ile mnie pamięć nie myli to restauracja PiotrB., jest w Japonii.