motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
Sterownik do SCSI na gwalt potrzebny ;)
Moze ktos z was mnie wspomoze.
Doszedl do minie moj upragniony skaner wiec zabralem sie za podlaczanie i wszystko jest pieknie tylko nie mam skad wziac sterownika do mojej kart SCSI (Adaptec 2930CU) :cry:
Sterownik jest firmowo wmontowany w system i gdybym mial przy sobie plyte z Windą to nie byloby problemu, tyle ze plyta jest 200km stad... :-/
pomocy!!! bo w koncu bym sobie cos zeskanowal :evilsmile:

Mariusz.R  Dołączył: 09 Lis 2008

a tu to juz z 5 razy bylem ;-) ale ja mam XP a tam wlasnie go niema bo teorytycznie powiniennem miec ten sterownik w systemie, tylko ja nie mam plyty z systemem :-(

Mariusz.R  Dołączył: 09 Lis 2008
Dla win 2000 może zadziałać

wlasnie nie chce :-/ chyba ze ja cos zle robie :-|

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
swoją drogą, nie wiem czy to ma zastosowanie do XP, ale zainstalowałem podobny sterownik do SCSI w Viście i wywaliło system dokumentnie. (co prawda lojalnie mnie ostrzegł, że ta instalacja może źle się skończyć dla systemu:)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Cytat
Wydaje mi się, że do tych celów sterowniki do SCSI to się chyba słabo nadają. Ale się nie znam...

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
matb napisał/a:
Cytat
Wydaje mi się, że do tych celów sterowniki do SCSI to się chyba słabo nadają. Ale się nie znam...

Zależy czy przy tym będziesz czytał dokumentację Sterownika tegoż. Nie powiem wzmaga wyobraźnię i efekt.

Skocz do: