Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Dlaczego 30? :-P

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
krawiec napisał/a:
posiadam 50tkę...a ostatnio rozglądam się za 35tką

ja się rozglądam za 20-tkami :mrgreen: :-P :-B

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Cytat
ja się rozglądam za 20-tkami

A propos, ale to już chyba pisałem - kumpel krzyknął kiedyś na ulicy "ale z***ste osiemnastki!". Kręcę głową, o mało mi nie odpadnie... a jemu chodziło o felgi :-)

zaroowka  Dołączył: 06 Mar 2007
:mrgreen:

...u części społeczeństwa z nastawieniem maniaklanym do swojego hobby to normalka - kiedyś w jeleniej górze uwidzieliśmy śliczną niewiastę na rowerze. Ubraną w obcisłe lycry... ;-)

...ale co tam niewiasta - miała jeden z topowych modeli Trek'a OCLV. Szosówka, piękna wręcz. Oczywiście wszyscy gapili się na rower, nie na panią kolarkę. :mrgreen:

http://www.dpreview.com/l...tax_50_1p4_p15/
może nie wszyscy widzieli...

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
zaroowka napisał/a:
Oczywiście wszyscy gapili się na rower, nie na panią kolarkę.
świry :-P

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
zaroowka, OCLV to nazwa patentu Treka na robienie rur karbonowych do ram rowerowych. Na ramach OCLV są budowane różne rowery (także fulle MTB z serii Fuel). I kilka szosówek jest na tej ramie zrobionych. Którą miała ta pani?

Promocja111  Dołączył: 04 Lis 2008
Eldred napisał/a:
zaroowka napisał/a:
Oczywiście wszyscy gapili się na rower, nie na panią kolarkę.
świry :-P

mocniej powiem: pedały!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

znaczy: patrzyli się na pedały!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Każdy obserwuje to co lubi ;-)

PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
mcgyver napisał/a:
mocniej powiem: pedały!!!!
Subtelniej byłoby: cykliści :-P .

zaroowka  Dołączył: 06 Mar 2007
matb - co to jest OCLV to akurat wiem, a użycie takiego określenia daje mniej więcej pojęcie o klasie roweru.

...niemniej jednak, wysilając pamięć (co trudne - bo po sylwestrze jestem :mrgreen: ) udało mi się zlokalizować tenże model - Trek Y Foil 77 z 1998 roku. Opis np. TUTAJ .

Ładny, nie? :mrgreen:

zaroowka napisał/a:
Ładny, nie?

Boski
A gdzie są zdjęcia tej cyklistki? :mrgreen:

MacRayers  Dołączył: 07 Wrz 2008
zaroowka napisał/a:
...u części społeczeństwa z nastawieniem maniaklanym do swojego hobby to normalka - kiedyś w jeleniej górze uwidzieliśmy śliczną niewiastę na rowerze. Ubraną w obcisłe lycry...

Nie dawniej jak wczoraj, mój przyjaciel z którym to wybieramy się z rodzinami 3 stycznia w góry, podczas rozmowy telefonicznej poinformował mnie, że wszystko pozałatwiał tylko jakiś polarek musi kupić.
Na to mu odpowiadam, że nie musi bo mam dwa - jeden na 67 to pro1 digital, drugi na 77 to super hmc i do swoich eLek coś znajdzie. Po chwili ciszy, kolega mnie uświadomił, że chodzi mu o bluzę Polar.... :mrgreen:

Skocz do: