zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
ubeuszek, tak, ale akurat 9. bym widział właśnie w szerszym planie, żeby pokazać grozę np. utraty podparcia i wiszenia na jednej ręce :evilsmile:

AvantaR  Dołączył: 06 Sty 2009
Kolejne wyjscie do knajpki, kolejna okazja do kilku ujec.

10. "Please, Don't poke me"

Kurcze no wkurza, ze przy laczeniu postow nie aktualizuje daty :/

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Całkiem przyjemne. Z winietką na +
Zastanawiają mnie tylko takie poziome linie na fakturze tego materiału, z którego wykonany jest stół. To zamierzone, przypadkowe czy tak wyglądało? Bo już zwątpiłem.

Hmm jakie poziome linie? Chodzi Ci o fakture materialu z jakiego jest stol wykonany? (linie na materiale mniej wiecej pod katem 45 stopni?). Ja bynajmniej nie dodawalem zadnych udziwnien, jesli tam sa to znaczy, ze material taki jest (i z tego co wiem to jest).

motaba_virus  Dołączył: 16 Mar 2008
5 jest po prostu stworzone aby stac sie BW :->
ostatnie bardzo fajne- za kultenem- fajna winietka

Pierwsza zabawa ze sprzetem studyjnym.

11. Kotori

12. Izumi

13. Edzia

14. I love You Too.

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
Bardzo podoba mi się kolorystyka na zdjęciu 11. Dla mnie jest świetna. Kadr też ładnie wypełniony portretem. Można trochę dyskutować, czy gest jaki wykonała modelka jest wiarygodny. Czy ona miała ocierać łzy? Jeśli tak, to nie widać tego w mimice twarzy i oczach. Jeśli nie jest to ocieranie łzy to powstaje pytanie - co ona właściwie robi? 14 - trochę śmieszne. Facet w pogiętych spodenkach i wymiętym T-shirt pasuje mi do testowego zdjęcia a nie do sesji zdjęciowej :) Podobnie na 12 - sympatycznie, ale nie przekonuje mnie połączenie beztroskiego śmiechu i surowej scenerii studia. Na 13 wyszły moim zdaniem zbyt głębokie cienie na twarzy.

Co do 14 - bo to bylo testowe zdjecie, dlatego tak wyglada :) Ale calosc mi sie spodobala jakos.

Co do 11 moze ciezko byc to zrozumiec. Fotka robiona na konwencie mangowym i to po prostu taki hermetyczny gest. I nie jest to bynajmniej ocieranie lez :)

Dzieki za opinie :)

White  Dołączył: 31 Paź 2008
11 chyba najlepsza z ostatnich, przeszkadza ręka, jej masywność w stosunku do twarzy.

Skocz do: