bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
VI PPD przyjechalbym ale...
Nadal probuje uscislic oszcowanie wielkosci imprezy.
Prosilbym o stworzenie tu listy tych co rozwazaja przyjazd ale nie chca sie jeszcze na liste wpisac. Podanie powodu niewpisania bedzie mile widziane, aczkolwiek nie jest konieczne.
Z gory dziekuje za pomoc.
pzdr
robert

Bantu  Dołączył: 24 Wrz 2007
Witaj,

zatem wpisuję się: Bantu+1.
Problemem jest dosyć odległy termin i specyfika pracy, więc decyzję będę mógł podjąć dopiero w połowie marca.

Pozdrawiam

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Najprawdopodobniej, ale nic nie wiadomo - ja, sztuk 1.
W tej chwili trudno mi ocenić, czy w maju będę w sytuacji, w której rozsądnie będzie wydać 500pln na jeden weekend, zwłaszcza że inne plany urlopowe też są. Zastanawiam się też, bo nie lubię, kiedy z góry jest zbyt dużo rzeczy narzuconych.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
W tej chwili bardzo chciałbym przyjechać. Ja plus 1 żona i dwójka dzieciaków.
Nie mam pojęcia w tej chwili czy będę w stanie przyjechać, zgrać terminy, czy będę w kraju, czy żona dostanie wolne. A czy dzieciaki czegoś nie wywiną to do samego końca nie będę wiedział ;-) .

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Podobnie, jak wyżej, w tej chwili trudno mi ocenić, czy w maju będę w sytuacji, w której rozsądnie będzie wydać 500pln na jeden weekend.
Czyli teoretycznie 1 osoba.

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Za vesper i za zorzykiem :-/
Nadal szukam sponsora, może jest ktoś chętny? ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Ja! Ja się na tę listę wpisuję. To czy przyjadę i w jakiej konfiguracji "osobowej" zależy od tego czy:
- będę miał wolne (na razie układam sobie życie tak, żeby wolne mieć w tym terminie, i sądzę, że jednak mieć będę);
- czy będę miał jak przyjechać. Tu już większy problem i póki co nie bardzo się daje przewidzieć. To warunkuje też w ile osób. Bo albo sam "na stopa", albo z rodziną, albo tak jak na przykład na ostatnie ZPPD, z Kierowniczką.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Ja i Kasia, planujemy być, ale termin jest zbyt odległy. Jest też mozliwość, że wpadniemy się z wami spotkać ale bez noclegów. Dla mnie realny termin do ustalenia takich rzeczy to gdzies połowa marca.. :-(

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Dla mnie ten termin nigdy nie był zbyt dobry (dlatego nigdy jeszcze nie byłem na PPD, chociaż bywam na innych spotkaniach), ale chciałbym chociaż raz się załapać. Kombinuję i kombinuję. Może się uda, ale wtedy też zapewne byloby to bez noclegów. Ot taki "wpad" choćby na jeden dzień. Jeżeli się uda to będę z żonką. Decyzja ostateczna może być dopiero- nawet- w maju. Pzdr.

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
zorzyk napisał/a:
czy ... rozsądnie będzie wydać 500pln na jeden weekend

Na pewno nie będzie rozsądnie, tylko czy przyjemności wynikają z rozsądku? :mrgreen:
Iza napisał/a:
szukam sponsora, może jest ktoś chętny?

Wszystko składa mi sie na to, że w tym roku będę na PPD, więc w kwestii transportu nie widzę problemu :mrgreen:

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Hermes, "rozsądnie" użyłem tu z rozmysłem, bo nie miałem lepszego określenia na podorędziu. Sprawy są wielowymiarowe po prostu.

tomekz  Dołączył: 10 Kwi 2007
Też się wpiszę na "listę rezerwową"

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Hermes, przyjemności może być wbród także w granicach rozsądku. Jak będę miała do wyboru albo PPD albo tydzień dłużej szlajania się po jakimś dziwnym kraju, to bez zastanowienia powiem: "Bye, bye PPD". Wolałabym jednak nie stawać przed takim wyborem.

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
Również nie skreślam naszego z Kaśką udziału w imprezie ale na razie nie wiadomo jak z pracą i innymi mniej lub bardziej przyjemnymi obowiązkami będzie to wyglądało w maju.

Kurde, chyba nigdy nie podsumowałem dobrze ile kosztuje PPD bo jak widzę wasze sumy to lekko słabnę - chyba wypieram takie wydatki z pamięci ;) No ale zawsze byłem usatysfakcjonowany uczestnictwem to może stąd pominięcie strony kosztowej.

nopik  Dołączył: 02 Lis 2007
Ja mam ochote pojechać, ale nie jestem w stanie na 100% powiedzieć czy będę mógł zarówno finansowo jak i czasowo

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
zorzyk napisał/a:
"rozsądnie" użyłem tu z rozmysłem

Nie inaczej to zrozumiałem, dlatego trochę żartując pozwoliłem sobie na małego ot-a. Życzę wszystkim chętnym, żeby dane im było przyjechać na VI PPD.
Koniec ot-a! ;-)

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Ja też bardzo chciałbym uczestniczyć, nawet w ilości 2 osobników.
Ustawiam się za vesper, zorzykiem, Izą, ...

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Ja tak samo - bardzo chciałbym przyjechać na PPD, ale ilość pracy, jaką będę miał w maju, poznam zapewne dopiero w kwietniu... Więc dużo za wcześnie, żebym coś wiedział.

Litol  Dołączył: 14 Sie 2007
Ja też się dopisze do listy rezerwowej. Z uwagi na liczne zawirowania występujące w chwili obecnej trudno mi jest określić co będzie w maju. Najchętniej stawiłbym się w składzie ja+2.

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Dwa dni temu zdecydowałem, że jadę - zachciało mi się szczegółowszego oglądania map.
I wyszło, że Tuchola to prawie koło Stawisk a tam mój serdeczny, aczkolwiek nie za często odwiedzany przyjaciel, współspacz z lat studenckich ze swoją Panią Małżonką też z tamtych czasów.
Bez tej informacji zgłosiłbym się sam, ale ...
Jeśli pojawiłbym się u nich sam lepiej żebym się wogóle nie pokazywał.
No to pojawiła się wersja 1+1 obecnie wieczorami rozważana/planowana.
Teraz czytam, że nie Stawiska a może coś innego. Niby było gdzieś, że w okolicach Kościerzyny ale ... gdzie?
I jak tu się zgłosić, w jakiej liczbie? Dadzą wtedy wolne mojej lepszej połowie? - jeszcze nie wiem.
Jeśli problem leży w zebraniu odpowiedniej kwoty to mogę nawet jutro, rankiem, wpłacić zaliczkę x 2, tylko co jeżeli będę mógł jechać tylko sam?
Lub okaże się, że zmieniamy województwo. ;-)

Skocz do: