bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
Wojewodztwa nie zmienie, jutro jedziemy z Iza na objazd kilku miejsc, zadne nie jest dalej niz 20km od Koscierzyny, takze lokalizacja bardzo zblizona bedzie, bardzobardzo. Nie wykluczone tez, ze dogadam sie z fundacja od stawisk, na mniejsza ilosc ludzi, kryzys na horyzoncie, zmiekczyl stanowisko wiekszosci osrodkow (mniej szkolen i integracji firmowych w budzetach korporacyjnych na 2009) wiec moze pojda na taki ruch z czego rad byl bym bardzo.
Bo lubie stawiska, piknie tam jest.

1.Bantu+1
3.vesper
4.Arti+3
9.zorzyk
10.Iza
11.matb
12.Zaba+1
14.powalos
15.tomekz
16.Maciek+1
18.nopik
19.Gwiazdor+1
21.Samp
22.Litol+2
25.dickkett+1
27....

Dopisujcie sie do tej listy prosze systemem jw.
Dziekuje za powazne potraktowanie tematu.
pzdr
robert

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Ja jeżeli będę to jak wcześniej pisałem z żonką a więc +1.

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
Przyjechałabym, ale nie mogę /sprawy rodzinne uniemożliwiają podróżowanie w maju i ekstremalne rozrywki/ - ja i Luka

Przemas  Dołączył: 11 Gru 2006
No cóż i ja bym bardzo chciał przyjechać - ale marne szanse na to (no chyba że jakiś cud się stanie). Maj to dla mnie praca przy wykańczaniu domku by się przenieść już w okresie wakacyjnym na swoje śmieci - wiec każdy wolny weekend (no i niestety każda kasa) jest temu przyporządkowana.

Prosilbym o dopisywanie sie jesli nie mozecie teraz odpowiedziec ale powaznie o tym myslicie. Przemas Ciebie nie policze, bo rozumiem, ze gdybasz sobie :-)
Podobniez Cotti (gratulowac?;-))

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Ale wobec powyższego do raczej mnie trzeba wykreślić (szanse na przyjazdz określam na 10% :cry: )

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
bosmanzbryzy, jako że moja najmłodsza ma dwa lata, to raczej licz ją jako "dostawkę", nie dużą sztukę.
Także chyba wystarczy
Arti + 2

papcio  Dołączył: 20 Kwi 2006
Też chętnie się pojawię, ale z wolnym może byc różnie. Będę miał niedaleko, więcjchoć na jeden dzień ;)

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
zorzyk napisał/a:
Ale wobec powyższego do raczej mnie trzeba wykreślić (szanse na przyjazdz określam na 10%

Żorż, ranisz moje serce.

magdku  Dołączyła: 20 Kwi 2006
My z Mezem rowniez sie jeszcze zatsnawiamy czy uda sie nam przyjechac...Czyli jesli by nas liczyc jako niezdecydowanychto byloby 1+1.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
zorzyk napisał/a:
(szanse na przyjazdz określam na 10% :cry: )

pamięci może nie mam najlepszej, ale zdaje się, ze ostatnio też tak mówił także "nadzieja umiera ostatnia" :!: :-B

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
sołtys, dlatego napisałem: 10% :evilsmile:

ArturMaly  Dołączył: 26 Gru 2007
Ja także zapisuję się na listę czyli jedna osoba...
Wszystko zależy od tego czy będę już po maturach ustnych czy jeszcze przed...

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Zdaje się, że szanse na moją obecność jakby wzrosły. I chyba "plus jeden". Jak na dziś...

Przemas  Dołączył: 11 Gru 2006
bosmanzbryzy, tak na razie to gdybanie - niestety :/ wolał bym żeby tak nie było... pożyjemy zobaczymy...

sylwiusz  Dołączył: 19 Kwi 2006
I ja tez nie jestem w tej chwili w stanie dac odpowiedzi na 100% :-/ Tym bardziej, ze dokladnie w tym terminie wpadla mi inna ciekawa propozycja... Z drugiej strony glupio byloby opuscic juz moje 6-ste PPD ;-) Tak czy inaczej za malo danych koniecznych do podjecia decyzji przez moj komputer jak na razie.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
A ja całkowicie przegapiłem wątki o VI-tym PPD. Muszę szybko je przeczytać i dowiedzieć się co i jak.

cotti napisał/a:
Przyjechałabym, ale nie mogę /sprawy rodzinne uniemożliwiają podróżowanie w maju i ekstremalne rozrywki/ - ja i Luka
Cyżbyście mieli niespodziankę w drodze? (Ciekawe, chłopiec czy dziewczynka?)

Nie wprowadzilem poprawek wczesniejszej listy, bo sie bilansuja
1.Bantu+1
3.vesper
4.Arti+3
9.zorzyk
10.Iza
11.matb
12.Zaba+1
14.powalos
15.tomekz
16.Maciek+1
18.nopik
19.Gwiazdor+1
21.Samp
22.Litol+2
25.dickkett+1
27.papcio
28.magdku+1
30.ArturMaly
31.sylwiusz
32....

bogusz  Dołączył: 25 Kwi 2006
To ja się wstępnie zadeklaruję na 50% i do tego nie wiem, czy przyjadę sam, czy też pojawimy się 2+1 ;-) .

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
bogusz napisał/a:
też pojawimy się 2+1 .

Grupa destrukcyjna się powiększy :-D

Skocz do: