"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
malyglod napisał/a:Można na forum jakoś filtrować wątki? Na przykład opcja "Ignoruj tematy z 'FF', 'K30D', 'pełna klatka' w nazwie", przydałoby się![]()
MacRayers napisał/a:dokładnie po to utworzyłem temat by może Koledzy od FF tutaj wpisywali... a ja sobie go zignoruję![]()
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
, a sam postępujesz dokładnie tak jak oni. Jak ktoś wytyka wady w naszym systemie, odsądzasz go od czci i wiary.CytatTylko, że w świecie Nikona jak widać mówienie za dużo złego o boskim D700 odbierane jest właśnie tak a nie inaczej - włącznie z pouczaniem o podstawach fotografii.
Pentagram napisał/a:, a sam postępujesz dokładnie tak jak oni. Jak ktoś wytyka wady w naszym systemie, odsądzasz go od czci i wiary.
MacRayers napisał/a:Dlatego zaproponowałem by osoby chętne do porozmawiania o FF Pentaksa tutaj sobie popisały.
Dla mnie brak FF to nie wada tylko rozmawianie o czymś czego nie ma.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
W rzeczy samej, FF Pentaksa nie ma, ale coś mi mówi, że jak szybko nie będzie chociażby zapowiedzi czegoś takiego, to Pentax zdechnieMacRayers napisał/a:Dla mnie brak FF to nie wada tylko rozmawianie o czymś czego nie ma.
Żaba napisał/a:Biedactwo, nie masz FF?
Żaba napisał/a:Nie było się w zasadzie o co denerwować.
Żaba napisał/a:ale przecież nie rozmiar się liczy![]()
Żaba napisał/a:ponoć
CytatDo niektórych forumowiczów: możecie ignorować wątek FF, ale historii nie zmienicie - wielcy tego rynku, FF już mają.
ROTFLteta napisał/a:ale coś mi mówi, że jak szybko nie będzie chociażby zapowiedzi czegoś takiego, to Pentax zdechnie
ROTFLteta napisał/a:Pentax nie wypuści pełnej klatki, to do wyboru będzie: system 4/3 (bo w tym jest jakaś logika)
ROTFLteta napisał/a:Nie chcę przez to powiedzieć, że FF jest mi niezbędnie potrzebna, ale nie lubię mieć ograniczeń od góry.
ROTFLteta napisał/a:historii nie zmienicie - wielcy tego rynku, FF już mają.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
jorge.martinez napisał/a:z pewnym forumowiczem w roli głównej.
Ależ Mój Drogi, chętnie napiszę jeszcze, bo nic mnie tak nie uszczęśliwia jak danie rozrywki bliźniemu, powiedz mi tylko proszę: co oznacza to ROTFL?Żaba napisał/a:teta pisz proszę, pisz bo dawno się tak pojedynczym postem nie ubawiłem!
TomaSzSz napisał/a:Co z tym K20d GPS
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Yashica Mat124, Canon 100d
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.