mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Helion - uwaga! - promocja :-)
Uwaga!
Dzisiaj do 24.00 książka
" Zdjęcia makro. Warsztaty fotograficzne " http://helion.pl/ksiazki/makwar.htm
Cena zwykła 59 pln
cena promocyjna 41,30

Mozna ktos będzie zainteresowany,,,

Na razie ustawiam czas wygaśnięcia wątku na 2 dni. Jeśli wam się spodoba pomysł, to moznaby wrzucac codzienne promocje. Wtedy zmienię wygaśnięcie. Ewentualnie mozna zmienić dział.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Pomysł się nam podoba :-B

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Są dwa rozwiązania:
1. Jeden temat, który by był bez postów innych niż ogłoszenie. Tzn. jak ktoś znajdzie promocje, to pisze post. Inni nie piszą, zeby odświeżanie watku było tylko w momencie pojawienia sie promocji. W poscie podany czas trwania promocji, tytyuł książki i miejsce gdzie lub link. (to moim zdaniem lepszy pomysł niż pomysł 2)

2. A może zrobić dział z wątkami, które by wygasały w dniu zakonczenia promocji? Wątek tytułowany by był prefiksem "promocja", a w tytule tematu tytuł książki.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Pomysł mi się podoba.

tref napisał/a:
1. Jeden temat, który by był bez postów innych niż ogłoszenie. Tzn. jak ktoś znajdzie promocje, to pisze post. Inni nie piszą, zeby odświeżanie watku było tylko w momencie pojawienia sie promocji. W poscie podany czas trwania promocji, tytyuł książki i miejsce gdzie lub link. (to moim zdaniem lepszy pomysł niż pomysł 2)

Ale swoją drogą jesli ktoś by miał opinie, którymi by się chciał podzielić [np. Książka o makro jest do bani - nawet w promocji 70% bym nie kupił], to byłoby dobrze, jeśliby mógł to gdzies wyrazić...

Aha - nie chodzi o znajdywanie promocji [chodzi o helion konkretnie], bo promocja jest codziennie na 1 książkę, codzinnie losowaną przez komputr.

tref napisał/a:
2. A może zrobić dział z wątkami, które by wygasały w dniu zakonczenia promocji? Wątek tytułowany by był prefiksem "promocja", a w tytule tematu tytuł książki.

Promocje w helione trwają 24h i są codzienne...

Jakoś nie podoba mi się tworzenie kolejnego podrozdziały. W dodatku - kto by miał pilnować tego wygaszania?

Może zostawmy na razie ten wątek. Zobaczymy jak będzie funkcjonowac. Jeśli kiszkowato, to się pomyśli nad zmianą.

Na razie zdejmuję wygaszanie.

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
tref, A jak było z aukcjami? Nieraz ktoś szuka takiej promocji i chce być pierwszy. Jak wszyscy czytający wątek się dowiadują, to ktoś, kto to sam znalazł, może się nie załapać.
Oczywiście są promocje z dużą ofertą, która dla wszystkich zainteresowanych powinna starczyć. Ale bywają też z niewielką ilością (np. promocje z gazetek w marketach).
Informowaliśmy wcześniej o takich promocjach, ale sam nie wiem, co lepsze - Wiedza Powszechna, czy powszechna ignorancja.

UWAGA!

Jeśliby ktoś nie zauważył!

Ten wątek dotyczy promocji w Helionie!

I na razie nie ma mowy o niczym innym. Mówię to jako autor tego wątku. Na razie nie będziemy nic zmieniać. Chyba, że będzie dużo głosów z pomysłami sensownymi.
W Helionie jest raczej dużo książek, więc raczej Emigrancie - to może zostać, prawda?

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Mnie się pomysł podoba i nawet od razu skorzystałem z informacji mygosi i zamówiłem książkę.
emigrant napisał/a:
A jak było z aukcjami?

Ale to zupełnie inna historia bo na aukcji masz tylko jedna sztukę do sprzedania, a w promocji sklepu tego towaru jest raczej dużo i mało prawdopodobne, żeby dla kogoś zabrakło.

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
może zostać, prawda?
Jeśli chodzi o tak wąski temat - to jak najbardziej. :-B

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
mygosia, bardzo fajny pomysł! Skorzystałem i zakupiłem :-B

Dzisiejsza promocja:
Photoshop CS3 PL. Multimedialny trener

http://helion.pl/ksiazki/pcs3mt.htm

malyglod  Dołączył: 11 Lip 2007
cuś do javy by się przydało..

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Są, o ile dobrze pamiętam, w pozycjach które można wybrać za darmo przy zakupach powyżej 50 zł.

O proszę - z znów cos z lightroomu dzisiaj :-)

http://helion.pl/ksiazki/fotkra.htm

Było już w innym dziale... ale może ktoś nie zauważył.
Mroczek, niecałe 50pln
http://helion.pl/promocje/

http://helion.pl/ksiazki/ofoto3.htm

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
mygosia, Dzięki już zamawiam... :lol:

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
mygosia, przez Ciebie znów rozpuszczam kasę... dzięki :-B

Fresh  Dołączył: 03 Paź 2008
naprawde nikt nie chce kuponu na dodatkowe 10 pln mniej?:) mroczek tylko 38 wtedy. ale polecam dobrac cos za 12 przkeorcyzc 50 lekko i wybrac cos z ksiazek gratis jesli potrzebujecie np cos z programowania

977DE2-44DC18-H wazny jeszcze dzis tylko

!!! (pisalem w temacie o ksiazkach foto ale nikt sie nie zglosil)

tomekz  Dołączył: 10 Kwi 2007
mygosia dzięki :!:
Fresh za późno :-( Zdążyłem zamówić

Fresh  Dołączył: 03 Paź 2008
:( nie zauwazylem wczesniej helionowego tematu...ale proponuje jesli ktos ma kody rabatowe a nie bedzie ich uzywal badz sa ważne nawet na 100 zamowien jak moj to niech je tutaj wkleja :)

Skocz do: