plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Już się zdążyła dawno w tym wątku zameldować.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
To pardonsik.

Wiesiek W  Dołączył: 28 Lis 2008
Cały czas zastanawiam się nad udziałem w VI PPD. Jestem raczej na tak+1 ale najbardziej pasowałoby od soboty rana. Wszystko wyjaśni się na początku kwietnia.

DeMia  Dołączyła: 17 Cze 2006
A mnie i luke_z proszę dopisać do listy obecności ;)

bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
Po pierwsze - lista obecnosci zaktualizowana zostala do stanu na dzis
Po drugie - nie mam jeszcze wycen kompletnych z osrodkow (ale termin mam zarezerwowany w czterech miejscach do czasu otrzymania koncowej wyceny i odpowiedzi z mojej strony)
Po trzecie - wyjezdzam w poniedzialek na tydzien z lekkim okladem wiec do powrotu postepow nie oczekujcie, no chyba ze odpowiedzi oferty przyjda (mozliwe) a ja nadmiar czasu bede mial (nie podejrzewam)

pozdrawiam
Robert

danpe_
[Usunięty]
Ja przyjechałbym w sobotę rano pewnie jeśli już, bo w piątek robię. Mam taką pracę, że nie wiem czy mi w ten weekend coś nie wyskoczy i trudno mi planować tak odległy termin, będę chciał przyjechać.

pilot  Dołączył: 15 Wrz 2006
Wpisuję się na listę rezerwową pilot+1. Szanse na przyjazd oceniam na 40% ( choć wiem że fajnie będzie bo byłem na V PPD :-) ). Decyzja w marcu.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
bosmanzbryzy, dopisz mnie do rezerwy, proszę.

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
mnie tez

mecius  Dołączył: 01 Sie 2008
już żałuję że nie dam rady przyjechać :-x , moje plany urlopowe mogę planować max 2 tygodnie przed urlopem :-/ i chyba w tym roku nic się nie zmieni, ech

bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
Niezdecydowanych zapraszam po informacje do watku VI PPD klamka zapadla
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=400598#400598

Filippo  Dołączył: 29 Wrz 2007
Proszę mnie wpisać na listę rezerwową - jedna sztuka. Chęci - 100%, czas i możliwości finansowe będą znane w połowie kwietnia.

Pozdrawiam.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Proszę mnie wykreślić z list wszelkich, nie będzie mnie.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
UWAGA!
Wszystkich którzy się zadeklarowali w tym wątku, albo nie zadeklarowali się, ale chciwliby dołączyć zapraszamy:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=20441

Skocz do: