Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:U mnie narzut jest 5mm na każdym boku.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
CytatCzy takie programy, jak FastStone czy IrfanView dają możliwość kadrowania zdjęcia z "automatycznym" zachowaniem odpowiednich proporcji?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Tak.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
Mam robaki
sailor9 napisał/a:Witam
Tak się ostatnio zastanawiałem, czy da się dowolnie wykadrować zdjęcie a następnie tak je zapisać, żeby odbitki z laba były bez żadnych marginesów itp. Logika podpowiada mi, że nie, ale ... Zakładam, że trzeba już na etapie kadrowania zachować odpowiednie proporcje zdjęcia?
Pozdrawiam
Mam robaki
Pozdrawiam
plwk napisał/a:na wszelkie takie "głupie" pytania odpowiadali mi, że to tajemnica
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Pozdrawiam
Zadowolony byłem z Foto-netu w Tychach. Już będzie z rok, jak u nich nic nie robiłem, mam nadzieję, że się nic nie zmieniło. Tylko ten ich program uploadujący zdjęcia był fatalny...Ekajana napisał/a:Czy ktoś zna dobre usługi w interneci, wysyłkowe, które polegają na drukowaniu zgodnie z kadrowaniem i nie cuduja z kontrastem itp
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Ekajana napisał/a:Czy ktoś zna dobre usługi w interneci, wysyłkowe, które polegają na drukowaniu zgodnie z kadrowaniem i nie cuduja z kontrastem itp
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7