Fafniak napisał/a:a podobno ten linuks taki jest super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czucie i wiara silniej mówią we mnie
niż mędrca szkiełko i oko ;P
-----------------
Kasetka z zadyszką + KIT + parę starych szkieł od butelek + dedykowany flesz SAKAR
nizki napisał/a:INUX jest SUPER pod każdym względem
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Jarek Dabrowski napisał/a:Bardzo wątpię, przynajmniej nie w najbliższej przyszłości - musieli by naprawdę się ostro spiąć, żeby powalczyć w segmencie FF z Canonem. I to, że iluśtam dotychczasowych użytkowników JSS deklaruje, że taką puszkę by kupiło, jest bez większego znaczenia - kasę tłucze się na segmencie amatorskim.milo napisał/a:no a nie zamierzaj wypuscic pelnoklatkowego body?
Dodatkowo (i to też jest solidny argument) - przecież jest w planach 645D - i to ta puszka będzie konkurentem dla FF małoobrazkowych innych firm. Po miłej niespodziance z ceną K10D (na świecie, choć i już widać że w Polsce początkowa cena była po prostu z sufitu), myślę, że 645D nie będzie cenowo odstawać od 24x36 Canona (chodzi mi o rząd wielkości). Dla studyjnych i ślubnych profi zresztą tysiąc dolców w tą, czy w tamtą jest bez znaczenia.
PZ1, KX i kupa szkieł