Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
studentmibm napisał/a:to nie jest rysunek zlozeniowy tylko eksplodujacy. Rys. zlozeniowy to zupelnie co innego.
jerzy napisał/a:Dzięki za sprostowanie:) Sięgnąłem na półkę po Dobrzańskiego
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
studentmibm napisał/a:jerzy napisał/a:Dzięki za sprostowanie:) Sięgnąłem na półkę po Dobrzańskiego
Luzik:) hehe tez masz te knige na połce? :D ja mam nadzieje ze juz zakonczylem gliwicka przygode z autorem tej ksiazki :D
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:A ja o rysunku eksplodującym nie słyszałem.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
A ja mam do czynienia z takimi rysunkami i nazywam je wybuchniętymi.studentmibm napisał/a:to nie jest rysunek zlozeniowy tylko eksplodujacy
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Kiwak napisał/a:nazywam je wybuchniętymi
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Kurczę, też liczyłem na jakąś sensację.tomekz napisał/a:Kurcze, po przeczytaniu tytułu wątku myślałem, że te ist DL wybuchają po sfotografowaniu tego rysunku.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Ale przecież to jest poprawnie: exploded czyli wybuchniętyPlwk napisał/a:bardzo uczulony na punkcie poprawnego nazewnictwa
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox