plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Dokładnie, wszystko musi być w zasięgu reki a na wierzchu stosu kubek z kawą albo szklanka z piwem.

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
a że się tak zapytam czy można pisać największy syf na/pod w okolicach biurka? bo jak patrzę z mojej lewej strony niezłe składowisko się zrobiło :mrgreen:

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Zrobiłem wczoraj zdjęcia, ale uznałem, że dla porównania zrobię też po posprzątaniu. Tyle, że zapomniałem. A dzisiaj znowu jest podobny stan.

*puf*

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Słuchawki na brudnym talerzu?... Błeeee :roll:

chcesz kupić? :evilsmile:

primo: nie taki brudny, a jeśli nawet to i tak zaschnięty :-D
secundo: jest to konstrukcja skomplikowana - zważ, że same słuchawki nie dotykają powierzchni brudnej, pałąk jest oparty na krawędzi, tak jak gąbka słuchawki - nic nie dotyka wgłębienia talerza. Sztuka panie, sztuka! New-art, new-age, ice-age! Czy coś.
*puf*

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
j+, dzięki, ale mam już jedne :P Pchełki, ale wystarczają.

BTW, za co Cię zamknęli? Laboludka ubiłeś? ;-)

Ech, no tak - kraty w oknach :lol:

Nie, nikogo nie ubiłem - dom ma prawie 100 lat i byłoby sporo kłopotu z ich wyrywaniem. Pierwszy właściciel (albo już mój pradziadek) się przestraszył złodziejaszków, więc je zamontowano w miejscach, gdzie łatwo było wejść przez okno. A że mój pokój jest równocześnie na pierwszym piętrze i parterze (a nawet z pół metra pod parterem) - w zależności od tego, czy wchodzi się od frontu czy kuchni, to też mu się dostało. Siostra ma lepiej - taką samą kratę, ale na kluczyk :-)
*puf*

PUZO  Dołączył: 03 Cze 2007
Bałagany pozostają te same tylko monitory stały się bardziej płaskie

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
j+ napisał/a:
Siostra ma lepiej - taką samą kratę, ale na kluczyk :-)
Czy ma to coś wspólnego z pasem cnoty? ;-)

Ja tam nie wiem. W sumie kluczyk zaginął (tj, rodzice schowali dawno). Ta część historii by się zgadzała.

Z drugiej strony u mnie w rodzinie przyjęła się taka zasada, że wchodzimy i wychodzimy przez drzwi. Proste rozwiązania są najlepsze.

Ale mogłem się pogubić w interpretacji :-)
*puf*

Michał K  Dołączył: 22 Lut 2007
odgrzeje kotleta z lutego ;-) po lewej moje,po prawej 16 letniej siostry...

lukaszwojcik  Dołączył: 22 Maj 2009
ech jak żałuję, że nie robiłem zdjęć biurka w internacie w czasie roku szkolnego, na prawdę w porównaniu macie tu błysk :)

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
A to moje biurko i moja "jaśnia" jednocześnie. ;-)

mdfan  Dołączył: 09 Lis 2008
Najlepiej jak moja żona weźmie się za sprzątanie. Nic nie można znaleźć ;-) A jak mam swój bałagan, to może nie wygląda to ładnie, ale przynajmniej wiem gdzie co jest. Kiedyś przez jej porządki miałem małe spóźnienie z rachunkiem za prąd ;-)

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
Eldred, miałem identyczne biurko...nie sprzedałem Ci go czasami na śp.giełdzie? :mrgreen:

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Niee ;-)

agrest  Dołączył: 10 Cze 2008
moja jaskinia:)

MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
a oto mój syf na biurku :lol:

na potrzeby aukcji zrzuciłem trochę "klamotów" na podłogę :evilsmile:
gdy tylko się ich znowu trochę nazbiera wykonam kolejne zdjęcie :-P
ale niestety już bez PS3 które przed chwilą zostało odebrane osobiście przez allegrowicza :-| :-/

Blesso  Dołączył: 24 Wrz 2007
O ! Mateusz _ tu troche przesadziles. Strasznie " jalowe" masz to biurko. Mozna by powiedziec ze "bardzo rozwojowe " w zagospodarowaniu miejsca na rozne potrzebne rzeczy.
Takiego porzadku nie mialem nawet w momencie gdy swoje biurko wstawialem do pokoju.
U mnie czasami bywa tak " czysciutko" :

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Blesso, ten niedźwiedź na podłodze nie pomaga raczej w utrzymaniu czystości :?: (braku kurzu w komputerach ;-) )

Skocz do: