vector napisał/a:mam dość plastyku i af :)
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Spinner napisał/a:A w Pentaksie malo masz pieknych korpusow manualnych??
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
vector napisał/a:jak patrze na te zdjęcia pentaxów po 25 latach uzytkowania to aż się płakać cche - wyglądają stragicznie.
vector napisał/a:jeszcze chodzi mi po głowie Nikon FM3a na którego od dawna choruję... taki niezniszczalny korpusik - działa z i bez baterii - bateria to opcja :)
ME Super, LX, K10D + trochę szkła
psyt napisał/a:FM3A to napewno znakomity sprzet,
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Spinner napisał/a:OM4Ti to marzenie... podobna schize mialem kiedys (i po czesci mam do dzisiaj) na temat Contaxow RTSIII czy chocby Arii (bajer, mimo, ze juz nie pancerniak) - do tego Zeissy *T i rzadzisz..
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Spinner napisał/a:Mialem bardzo krotko LXa - nie powalil mnie - ale moze dlatego, ze mialem bardzo brzydkiego... Moze kiedys jeszcze... ale nie wiem
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:Trzeba się umówić ze Slavą na plener w Krakowie i pomacać jeszcze raz
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE