bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
VI PPD - wykonawczo
Tu powstaje lista wykonawcow poszczegolnych czesci planu (rodzacego sie w bolach w watku plan). Ochotnicy proszeni o zglaszanie sie w tamtym watku, zeby tu jasnosc pozostala. Z gory dziekuje.

Mygosia - identyfikatory
Meggido - przewodnictwo po parowozowni
Fafniak - warsztaty z oswietlenia studyjnego

cdn (mam nadzieje ;-) )

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Wiadomości z ostatniej chwili :-) w celu rozruszania towarzystwa i zmobilizowania niezdecydowanych.

Na 90% As z Bydgoszczy [czyli niezapomniany Michu] poprowadzi warsztaty z lightroomu. Przewidywnany jest podział na grupę zaawansowaną [ok. 6-10 osób] i początkującą [10-15 osób].
W celu wybrania tematów i zorientowania się w poziomie uczestników, będzie rozpisana ankieta.
:-)

[ Dodano: 2009-02-01, 20:42 ]
Aha - w jakiej formie będzie się mozna zgłaszać - zostanie ogłoszone w późniejszym terminie.

[ Dodano: 2009-02-01, 22:16 ]
No dobra - zwrócono mi uwagę, że nowi użytkownicy niekoniecznie wiedzą kto zacz Michu...

Pamiętamy go jako niezapomnianego opowiadacza kawału o ośmiornicach [polecam w ramach ćwiczeń szkorzystanie z opcji "Szukaj" ;-) ].
Michu robił także pomniejsze projekty:
- oba kalendarze są jego dziełem ptzn skład]
- podobnie kubeczki, buttony [chyba?] oraz projekty smyczek na poprzednie PPD, a także identyfikatorków
- no i również jego przeróbka zdjęcia Cotti w pierwszym konkursie Retouche.moi niektórym śni sie po nocach... http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=10597

Ps. A pisząc o Warsztatach z lightroomu - mam na myśli oczywiście komputerową obróbkę zdjęć, a nie program Adobe

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
dickkett napisał/a:
mygosia napisał/a:

A = M

Czyżby?

Nie chciałem napisać otwartym tekstem ale wygląda, że zgadłem ;-)

mygosia napisał/a:
w jakiej formie będzie się mozna zgłaszać - zostanie ogłoszone w późniejszym terminie.

Dla mnie forma nieważna ;-) , zgłaszam się do drugiej grupy(P) już teraz.

Skocz do: