bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
VI PPD - klamka zapadla
Drodzy Parafianie,

Chwilke mnie nie bylo i dostalem juz komplet wycen (czesciowo ponownych) dot. PPD.
I tak:
1. Stawiska przesadzily, bo nie dosc, ze obciely freebies to jeszcze podniosly stawki na niektore przyjemnosci.
2. Pozostale miejsca znaczaco przestrzelily planowany budzet w wyniku czego rowniez ulegly skresleniu.
3. Na placu boju zostal przecudny (imho) osrodek nieopodal Suleczyna. Kameralne domki w przyzwoitym standardzie, kazdy wlasna lazienka i mkrokuchenka, osrodek bedzie calkowicie do naszej dyspozycji wraz ze swietlica i miescem ogniskowym na brzegu jeziora. Ponadto ktokolwiek bedzie chcial przynamiotowac nie bedzie problemu (bez oplat za pobyt, trzeba tylko dogadac sie z obsada domku na korzystanie z lazienki).
Ponadto za plotem wspomnianego osrodka jest do wyboru do koloru miejsc noclegowych i to jest bardzo istotna informacja, bo osrodek dysponuje czterdziestomakilkoma lozkami a to oznacza, ze mamy komplet i formularz w dotychczasowym ksztalcie juz nie ruszy. Pojawi sie jego nowa wersja zeby dostac identyfikator, zrzucic sie na posilki (stolowka jest outsource'owana wiec nie ma problemu by "Goscie" jedli razem ze zlotowiczami), autokar, kielbase, piwo i co tam sobie jeszcze stryjenka zyczy...
Calosc rowniez bedzie tansza od podanej wczesniej wyceny, o ile dokladnie napisze wkrotce na dzis moge powiedziec, ze osoby, kore uiscily juz cala skladke napewno zmieszcza sie z koszulka we wplaconej kwocie ;-)
Zdjecia, mapke, jadlospis itp zamieszcze wkrotce ale nie bedzie to jutro czy pojutrze
pzdr
robert

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Ile masz zapisanych i zapłaconych ludziów? ;-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Właśnie, właśnie. Wszystko wskazuje na to, że jednak ten termin będę miał wolny i chętnie dopiszę się do listy "opłaconych" :->

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
No ja juz sie oplaciłem w pierwszym terminie ale zabieram żone i córke... jeśli oczywiście będzie taka możliwość.

jacekh, o Tobie pamietam ;-) zglosiles mi zapotrzebowanie wczesniej
Meggido, sztuk czterdziesci kilka
Pentagram, teraz musisz poczekac Ty

bosmanzbryzy napisał/a:
Pentagram, teraz musisz poczekac Ty
:shock:
Coś bliżej? Zabrzmiało to przynajmniej tak, jak gdybym kazał czekać kiedyś Tobie.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Hmmm...

Czyli dobrze rozumiem, że ludzie z listy rezerwowej muszą sobie znaleźć miejsce gdzieś w pobliżu/za płotem?
Albo w namiocie?

mygosia, nie ma czegos takiego jak lista rezerwowa, jest lista niezdecydowanych, ktorzy nie byli do tej pory w stanie podjac konkretnej decyzji, jesli ta liste masz na mysli to owszem, noclegi bedzie trzeba samemu sobie zaklepac w dowolnie odpowiadajacym terminie (moze sie udac dzien przed PPD ;-) ), podam liste miejsc "za plotem" gdzie takiej rezerwacji mozna dokonac, podam rowniez termin akcesu w atrakcjach oficjalnozlotowych (bedzie to minimum 21dni przed PPD) aby byla pelna jasnosc, co do okolicznosci ogolnotowarzyszacych i nikt nie poczul sie zaskoczony
Pentagram, przepraszam jesli Cie urazilem, jestem prostym czlowiekiem i jak chce wyrazic jakas mysl to pisze ja wprost a nie przyczajam sie z podtekstami ;-) , tu podtekstu nie bylo, teraz poprostu Twoja kolej na czekanie
kropka

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
No ..... pięknie.
Wpadłem w zachwyt.
Nie mogę wyjść z podziwu.

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
bosmanzbryzy, czyli gdzie ma odbyć się VI PPD jeśli można prosić o zaspokojenie ciekawości?

Hmmm...

Mam nadzieję, że klamka jeszcze nie zapadła w związku z powyższym.

Bardzo proszę wstrzymać się z decyzjami do jutra wieczorem, bo musimy pewne kwestie wyjaśnić.
Jesteśmy [my - kolorowi opiekunowie] mocno zaniepokojeni kierunkiem, w którym potoczyła się sprawa PPD.

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
mygosia napisał/a:
Jesteśmy [my - kolorowi opiekunowie] mocno zaniepokojeni kierunkiem, w którym potoczyła się sprawa PPD.

A mianowicie? Cóż Was, drodzy kolorowi opiekunawie, tak zaniepokoiło? :-B

Np. to, że na początku byłomówione o załatwieniu miejsca na min 70-80 osób.
Na początku nie było deadlinu, a tylko "promocja" [jak zwał, tak zwał] dla osób zdecydowanych do 15.01.

I teraz okazuje się, że tylko te osoby mają komfort psychiczny.
Reszta - nie wiadomo jak to będzie. Z tego co widzę, słyszę i czytam mnóstwo osób rezyguje z udziału w PPD właśnie z tego powodu.
I to jest niepokojące.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Też jestem zaskoczony ilością miejsc w tym ośrodku. Spodziewałem się podobnie jak mygosia jakiegoś ośrodka na 70-80 miejsc.
Mieszkanie poza ośrodkiem byłoby dla mnie wysoce niekomfortowe. Wyobraźmy sobie, ze impreza kończy się o 4 rano ale nie wiadomo jak się dostać na nocleg bo właściciel zastrzegł, że zamyka o 23-ciej. Gdybym miał postawione takie warunki to też raczej bym zrezygnował z przyjazdu.

Oki - wyjaśniło się.
Się nie martwcie :-)

Na razie nie mogę więcej pisać :-/

Filippo  Dołączył: 29 Wrz 2007
witajcie,

Kamień z serca mi spadł, mam nadzieję, że pojawią się jakieś kwatery. Pod namiotem może być jeszcze dość chłodno, a nadmierne wlewne ogrzewanie może się żle skończyć :lol:

Kuszelas  Dołączył: 12 Lis 2006
Problem, Filippo, to zaczyna się wtedy, gdy ogrzewanie wlewne zamienia się w wylewne . . . :evilsmile:

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
I zapadła cisza...

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Właśnie miałem pisać informację.
Ponieważ bosmanzbryzy ma problemy z dostępem do internetu, napiszę w zastępstwie.
Będą jeszcze zapisy na noclegi w drugim ośrodku (tym za płotem) i nie trzeba będzie nic załatwiać na własną rękę.

Ale słyszałem, że ten za płotem, jest bez łazienki, kuchni, okien, dachu, no i za płotem. ;-)

Skocz do: