Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Kasetka z kitem, ME Superka, M 2,8/28, A 1,7/50, FA 50/1.4, M 3,5/135,, Sigma 4,5/55-200, statyw Slik 88M, Epson V300, 50-letni koreks Patersona, filmy Ilforda, Rodinal Agfy, czasu za mało...
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
dagio, swiete slowa. Naprawde nie ma sensu targac tego sprzetu. No chyba, ze chcesz troche ludzi pofocic w ciagu dnia. Na duzych koncertach juz dawno dalem sobie spokoj z aparatami. Zdjecia robie tylko na malych kubowych gigach, gdzie moge robic zdjecia stojac praktycznie metr od muzykow.dagio napisał/a:dragunoff, a w ogóle to olej te aparaty.. ten arsenał.. wczuj się w klimat i baw się
Kasetka z kitem, ME Superka, M 2,8/28, A 1,7/50, FA 50/1.4, M 3,5/135,, Sigma 4,5/55-200, statyw Slik 88M, Epson V300, 50-letni koreks Patersona, filmy Ilforda, Rodinal Agfy, czasu za mało...
Yashica Mat124, Canon 100d
dragunoff napisał/a:Powiedz dagio ze na zywo Placebo rządzi, slyszales to wiesz, powiedz :)
Nie żebył bym złośliwy, ale z doświadczenia wiem że im mniejsze zdjęcia daje aparat tym mniej widać wszelkie rozmazania :) Tak więc wg mnie skuteczność stabilizacji wynika częściowo z ilości pixeli :)Eldred napisał/a:bardzo dobrze działającą stabilizacją optyczną.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
A ja popieram. Gdyby to ode mnie to zalezalo, to bym wprowadzil granice 0,5 megapiksela, tak zeby nikt nie mogl wniesc zadnego aparatu. Nienawidze tego zaslaniania sceny swoim pozal sie boze aparacikami, ktora i tak pozadnego zdjecia nie zrobia. W tej chwili, praktycznie kazdy duzy koncert jest dokumentowany przez ludzi z akredytacjami - wystarczy troche poszukac po koncercie i na pewno znajdzie sie zdjecia, jesli juz tak bardzoa nam na nich zalezy.rbucz napisał/a:Idiotyzm jakiś. komórki dziś mają po 5 Mpix, co nie znaczy że sensowne zdjęcia z tego wyjdą...
pozdrawiam,
dzerrry
dagio napisał/a:dragunoff, a może po prostu aparat na klisze? zabiłbyś ćwieka openerowcom..
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron