Pozdrawiam
jim napisał/a:aż trafiłem na post Spinnera chwalący Pentaxa i przeczytałem historię napisaną przez niego
jim napisał/a:Zakochałem się w Me Super od pierwszej rolki.
jim napisał/a:nie myślcie, że piszę tak tylko po to, żeby mieć jakieś zniżki na zakup sprzętu u Spinnera.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdrawiam
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jarek Dabrowski napisał/a:
Gadanie... Gdyby nie Sector, to bym teraz pewnie miał jakiegoś Canona
Pozdrawiam
Magda:)
Analogowo: Me Superek + SMC 50/1,7 i Tokina 28/2,8:)
cyfrowo: Sony A500+ kit + Sigma 10-20 f4-5,6 EX DC + Sigma 24-135 f2,8-4,5IF + MAF 70-210 f3,5-4,5 + Sony HVL-F42AM:)
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
gorky napisał/a:Hmm, nie rozumiem...
To znaczy ze wszystkie stare aparaty permanentnie niedoswietlaja i trzeba caly czas fotografowac z korekcja?
vector napisał/a:światłomierze są kalibrowane na średnią szarość (KODAK Grey Card) a ta kiedyś odbijała 13% światła, a teraz odbija 18% i tak są kalibrowane wszystkie światłomierze
vector napisał/a:I tak się załatwiłem dwa lata temu naświetlając ME 12 rolek filmu - wszystkie niedoświetlone :D
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
sebostek napisał/a:mnie sector skołował i dziękuje mu za to.
gdzie dwóch się grzmoci tam trzeci foci
eR http://erpe.art.pl
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
fotonyf napisał/a:No tak, 5% różnicy Cię załatwiło...
Piotrek
KX i jeszcze więcej nowszych lustrzanek, cyfranek, cyfrówek...
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]
vector napisał/a:światłomierze są kalibrowane na średnią szarość (KODAK Grey Card) a ta kiedyś odbijała 13% światła, a teraz odbija 18% i tak są kalibrowane wszystkie światłomierze.
vector napisał/a:a kiedyś odbijała 13% światła, a teraz odbija 18% i tak są kalibrowane wszystkie światłomierze
pozdrawiam,
dzerrry