dzerry napisał/a:Czy jest jakis segment rynku, w ktorym nie konkuruja?
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
dzerry napisał/a:marka Samsung jest jednak o wiele bardziej rozpoznawalna niz Pentax
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
pozdrawiam,
dzerrry
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Cytattref luz dogadają się aps-c dla amatorów będzie firmowany logiem Pentaxa, a profi średni format i FF to będzie już Samsung No i co wilk syty i owca cała?
Pentagram napisał/a:Samsung puszczając na rynek GXy identyczne z pentaxowymi K, badał pod którym logo będzie szła lepiej sprzedaż. Aby po przejęciu sprzedawać aparaty z logo, z którym lepiej się sprzedawały.
srutututu
A7III
X-T1
A co mają poprawić w nowym oprogramowaniu?CytatJa mam nadzieję na aktualizację firmware do K200D.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Peterka napisał/a:Z tego co wiem to w K-m można wybrać źródło zasilania i podobno problemu nie ma.
Pozdrawiam
Peterka napisał/a:Ale mogliby to sprawdzić
Pozdrawiam