Ż jest P... p.
Ż jest P... p.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Multi multa sciunt, nemo omnia / wielu wie dużo, nikt wszystkiego ! .
YellowLabel napisał/a:
Jasne, ludzie zabierają tereny tym zwierzakom, które są im potrzebne do przetrwania.
Tylko jak ta organizacja może pomóc aby to się zmieniło? W jaki sposób chcą przywrócić im naturalne środowisko i zapobiec ich wymieraniu?
zorzyk napisał/a:Kiedyś czytałem o akcji WWF (chyba) o ratowaniu polskich rysi. Potem do nich dzwoniłem, bo coś było niejasno opisane na stronie internetowej, a w sumie chyba nic się nie dowiedziałem, bo nie pamiętam, żebym jakieś pieniądze posyłał![]()
Strony WWF napisał/a:W ostatnich tygodniach poprosiliśmy Polaków o pomoc w ratowaniu Puszczy Białowieskiej i mieszkających tam rysi. Sytuacja jest na tyle poważna, że w imieniu Kierownika projektu Białowieski Park Narodowy - Stefana Jakimiuka, wysłaliśmy listy z prośbą o darowiznę. Każda, nawet najmniejsza wpłata będzie dużą pomocą i umożliwi nam ratowanie najcenniejszej polskiej przyrody.
Mirek
K100Ds|Pentax 18-55|Tamron 70-300
pozdrawiam,
dzerrry
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek