zheon  Dołączył: 14 Wrz 2008
[zheon] Fotografie
Mego Pentaxa k100d mam już drugi tydzień. Nie mam jak narazie zbyt wiele czasu aby rzucić mu większe wyzwanie. Chciałbym się przywitać na forum Pentax'a i pokazać parę zdjęć które zdążyłem zrobić.
Wszystkie poniższe zdjęcia są wykonane kastetką z obiektywem kitowym.
na wstępie przerpaszam za zbyt małe miniaturki ^^

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Czekam na waszą krytykę.
Pozdrawiam.

KITT  Dołączył: 28 Lip 2008
Trójka mi się podoba, jakby takie nagłe, intensywne zderzenie z rzeczywistością (otoczeniem).

PS: Witaj na forum ;-) pozdro

Bruinen  Dołączył: 03 Sty 2008
Zdecydowanie 2 - fajne światło i pomysł. Z reszty pasuje mi jeszcze 3, pozostałe jakieś takie nijakie :)

waldesss  Dołączył: 23 Cze 2008
dla mnie wszystkie są bardzo ciekawe pod względem tematycznym, bardzo ciekawe pomysły, pozdrawiam

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Fajne, 2,3,1,5 (w tej własnie kolejności) pozostałe mniej. Masz fajne pomysly. Jezeli chodzi o mnie to preferuje, gdy zdjęcie jest widoczne bezpośrednio w wątku. Podpatrz jak to inni robią. Ja nie lubie otwierać z miniaturek.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
1, 2 i 3 extra. Świetne pomysły.

pinus  Dołączył: 04 Sty 2009
bardzo fajne fotki, bardzo mi sie podobaja. Nic wiecej nie moge dodac gdyz jestem zupełnym amatorem - jedynie co to moge pisac o swoich odczuciach.

Koteki  Dołączył: 21 Paź 2007
Ciekawe foty - szczególni 1-3. Też mam taką maskę - zapraszam do mojego wątku (adres w stopce).

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
Piękny debiut. Nic tylko pogratulować! Choć i ochrzan za miniaturki też się przyda :)) Jedno, od razu rzucające się w oczy to to, że łapiesz ciekawe światło w obiektyw. Powiem więcej - myślę, że jeśli brak Ci ciekawego światła to nie robisz w ogóle zdjęcia. Efekt są od razu widoczne - każde zdjęcie jest interesujące. Kadry są czyste, przemyślane i nieprzeładowane. Świetnie dobrana sceneria. Z prawdziwą przyjemnością oglądam takie zdjęcia. Największe wrażenie zrobiły na mnie 2 i 1 - w takiej kolejności.

afuszejk  Dołączył: 28 Maj 2008
2,3 oraz 5.

Dwójka jest wyśmienita a piąteczka świetnie wywołana, wielki plus za detal, deseczka jest klasa, cieszy, ze zdjecie nie przekombinowane. maska gazowa to imho oklepany temat, dlatego pozostawie bez komentarza bo 2 i 5 sa b. dobre.

regis  Dołączył: 30 Gru 2006
dla mnie 2 :shock: ,
3 też bardzo fajne

andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
Bardzo fajne zdjęcia ale jak dla mnie to troszeczkę za ciemno.Najbardziej podoba mi się 1.

fosgen  Dołączył: 25 Lis 2008
2 i 3 bardzo mi się podobają. 5 zresztą też. Gdzie takie fajne rudery bez "rumianków" znalazłeś? Pozdrowionka.

Skocz do: