sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
Podoba mi się 61, chociaż jakby nie było tego znaku w drzewie to by było lepiej... moim zdaniem oczywiście. :-) No i może za bardzo białe niebo.
Na makro się nie znam, ale najbardziej odpowiada mi 63. Myślę, że kadr i kolorystyka w porządku, ale jakoś odnoszę dziwne wrażenie, że jednak nie trafiłeś dobrze z ostrością w oczy. No, ale mogę się mylić.
Z wyboru 62 lub 64 zdecydowanie 64.

Marvika  Dołączyła: 11 Lut 2009
Przepiękne makro - reszta też , aha i koza cudna - brawo!

marbud  Dołączył: 20 Cze 2008
sculptor, sculptor, dzieki za opinie, kazda jest cenna. trzeba wziasc sie za pstrykanie i obudzic z zimowego snu:)

marbud, więc do dzieła! :-P

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Ostatnia seria makro zdecydowanie wymaga poprawy balansu bieli, wszystko jest przesycone żółcią. Ponadto są przesaturowane.

kulten, dzieki, chyba masz racje

kndr  Dołączył: 04 Lip 2007
marbud napisał/a:
trzeba wziasc sie za pstrykanie i obudzic z zimowego snu:)

Ano :) Podobają mi się Twoje zdjęcia wakacyjne. Może to z powodu pogody za oknami? Przyjemnie było przeglądnąć widoki z włoskich (?) miast i powzdychać do ciepłej pogody :)

kndr, dokladnie, Perugia, Asyż i Rzym . tez tesknie juz za ciepełkiem ,ładniejszym niebem:)

incogutto  Dołączył: 25 Gru 2008
51-haha ten krasnal jest tylko przy jednej kuli?gdzie to jest?
55-ech vespa.gdyby mi się udało zrobić taką to oprócz bw postarzyłbym lekko

incogutto, krasnali we wrocławiu jest całe mnóstwo w róznych miejscach. kazdy inny symbolizujący coś. no krasnal listonosz koło poczty głownej etc.

[ Dodano: 2009-03-17, 22:03 ]
no to czas na coś nowego
65

[ Dodano: 2009-03-17, 22:07 ]
66
sweet kiss

[ Dodano: 2009-03-17, 22:08 ]
67
gdzie ten kryzys?

[ Dodano: 2009-03-17, 22:09 ]
68 może pierożka:)

[ Dodano: 2009-03-17, 22:10 ]
69
kowal

max23  Dołączył: 12 Paź 2008
ale czadowe krasnale:)

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Ładnie krasnale zrobiłeś, fajna seria. Korci mnie też, żeby je pstryknąć.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
To sobie modeli znalazłeś. Szkoda,m że nie pokombinowałeś z bardziej krzywymi kadrami. Bo źle nie jest.

Jakbyś je zrobił jeszcze z niższej perspektywy to by wyglądały na dużo większe i MZ lepsze. Ale i tak mi się podobają. :-) Najlepszy MZ listonosz i kowal, bo tła są w miarę OK i nie odciągają wzroku.

Mitch  Dołączył: 18 Mar 2009
jestem tutaj nowy, więc moje uwagi dotyczyć będą chyba wyłącznie obiektywnych (yeah, right...) odczuć o kadrze/temacie. nie tak dawno temu widziałem pewnych ludzi z kraju kwitnącej wiśni biegających po wrocławiu i robiących zdjęcia krasnalom. zdecydowanie chciałbym zobaczyć ICH zdjęcia, żeby porównać je z Twoimi jak i tysiącami innych zdjęć o identycznej tematyce.

przykłady
http://images.google.com/...=N&hl=pl&tab=wi

niemniej jednak krasnale są w miarę spoko na Twoich zdjęciach. Pozdrawiam :) :-B

dzieki:)

Skocz do: