Czas zniw...
bosmanzbryzy napisał/a:Wybiore sie tam na wizje lokalna zeby im speeda dodac ale ostatni weekend i najblizszy mam inne imprezy tak wiec o cierpliwosc prosze.
mygosia napisał/a:Zauważyłam, że w linku w stopce jest nowy formularz dla tych "zza płota". Czy to oznacza, że mogą się oni oficjalnie zapisywać?
20 lutego dokonałem przelewu.bosmanzbryzy napisał/a:Wysłany: 2009-02-19 10:20
rezerwacja nie poparta przedplata w wysokosci 65zl w ciagu 14dni bedzie uznana za niewazna i ulegnie skasowaniu
bosmanzbryzy napisał/a:[ Dodano: 2009-03-02, 13:41 ]
33. Dickett +1
35. Filippo
mygosia napisał/a:Jeśli mogą się zapisywać to do kiedy? Do kiedy wpłacać pieniążki?
bosmanzbryzy napisał/a:Wysłany: 2009-02-19 10:20
dzis ruszy formularz w ktorym bedzie sie mozna na powaznie okreslic co do zamiaru przyjechania, bedzie czynny do kwietnia, od wtedy nie bedzie juz mozliwosci dopisania do noclegow ale bedzie mozliwosc dopisania sie do atrakcji wokolzlotowych
mygosia napisał/a:koszulka to opcja, czy obowiązek?
mygosia napisał/a:(tak na wszelki wypadek się pytam, aby później nie było obustronnego zadziwienia).
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Czas zniw...
To będziesz mógł napisać chyba dopiero PO imprezie.bosmanzbryzy napisał/a:pospiech byl, bo trza bylo decydowac konkretnie,
jak sie okazalo w boju - byl megasluszny (ten pospiech znaczy), bo ladnie bym, za przeproszeniem, umoczyl dzialajac na podstawie slowa wystukanego przez Wspolpiszcow
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
bosmanzbryzy napisał/a:nadal nie otrzymalem kompletu ofert kateringowych stad brak informacji spozywczych
K100d super + 18-55 + 28-80 + flektogon 35/2,4 + flektogon 20/2,8 +... + vivitar 75-205/3,8 + Nikon SB20
mygosia napisał/a:jaką wpłaciłeś zaliczkę?
CytatWitaj,
W celu urzeczywistnienia swojej rezerwacji, przelej prosze 65zl (lub wielokrotnosc w przypadku wiecej niz jednej rezerwacji) na konto podane ponizej w ciagu 14dni od dzisiaj. Przelew opisz jako PPDtwoj_nick. Potwierdzeniem rezerwacji jest lista obecnosci w odpowiednim watku.
Pozdrawiam
.............
.............
.............
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Czas zniw...